tečaj iz kozmetike
Lepo pozdravljena!
Žal vam ne morem svetovati kje lahko opravljate tečaj za kozmetičarko.
Svetujem pa vam, da se oglasite v najbližjem kozmetičnem salonu, kjer boste dobila informacije o različnih tečajih kot so za kozmetičarje, vizažiste itd.
Mislim, da boste tako dobila najbolj “sveže” informacije o najbolj kvalitetnih tečajih.
Če ne boste dobila nobene ponudbe, me ponovno obvestite. V tem času pa bom skušala dobiti informacijo o kozmetičnem tečaju.
Hvala!
Pozdravljena!
Ogledala sem si spletno stran, ki ste jo našla na spletu.
Verjetno se nisva razumeli v prejšnjem e-mailu. Razumela sem vas, da se zanimate za tečaj kozmetičarke in ne za tečaj vizažista.
Kot sem vam že napisala ne poznam tečajev za kozmetičarke, poznam pa tečaje za vizažiste.
Če ste začetnica, kar pomeni, da vas za zanimajo le kozmetični triki in osnove ličenja, vam svetujem Max Factorjevo lepotno svetovalnico. Ta delavnica poteka eno popolden in sicer od 16-19h. Na delavnici je prisotnih maksimalno 6 kandidatk, tako se lahko vizažistka posveti vsaki posamezni kandidatki.
Kandidatke na delavnici ličijo same sebe, lahko pa delajo tudi v paru.
Cena tečaja je 18750 SIT, za študente in člane kluba Max Factor Fun Club pa je 15000 Sit.
Svetujem vam, da se za začetek udeležite takšnega tečaja. Osvojiti morate najprej osnove. Ko boste osvojila osnove, vam svetujem tečaje na katerih se izvajajo večerni, poslovni, svečani make-upi. Le-ti so bolj zahtevi.
Če vas zanimajo bolj podrobne informacije o tem mi pišite, da vam pošljem ponudbo.
Lep dan!
Nada