Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style tečaji ličenja v LJ

tečaji ličenja v LJ

Živjo!

Zanima me ali v LJ in okolici obstajajo kakšni tečaji ličenja? Kolikšna je cena?
Ali kdo nudi svetovanje oz. morda kje obstaja delavnica,kjer bi se naučil in izvedel vse o ličenju?

Hvala za vaš odgovor.
Lep in sončen dan vam vsem voščim.
pikica

Lep pozdrav!

Glede nato, da delam pod pokroviteljstvom podjetja Orbico, lahko naredim tudi malo reklame….hmmmm. Podjetje Orbico organizira lepotno svetovalnico in sicer Max Factorjevo lepotno svetovalnico, ki jo vodi profesionalna vizažistka, ki liči tako znane Slovence, kot tudi dela za razne revije, prireditve itd.

MaX Factorjeva svetovalnica poteka samo en dan, ponavadi od 16h do cca. 21h.
Na lepotni svetovalnici je prisotnih največ 6 kandidatk, tako se lahko vizažistka posveti vsaki posamezni kakndidatki. Kandidatke na lepotni svetovalnici spoznavajo osnove ličenja, pa tudi delno nego, ki je pogoj za poplni make-up. Vizažistka vam priporoča, svetuje in pove tudi kakšen trik, kako poudariti kar je lepo in kako zakriti nepravilnosti.

Lepotna svetovalnica je zasnovana predvsem na praktičnem delu in ne toliko na teoriji. Kandidatke ličijo same sebe, kajti v interesu nam je, da se same naučite osnov ličenja. Na lepotno delavnico vam ni potrebno prinesti svojega materiala, kajti vse dobite v podjetju. Poleg tega pa podjetje Orbico vsem, ki pridejo na lepotno svetovalnico omogoča enkraten ugodnejši nakup izdelkov.

Cena lepotne svetovalnice je 18750 SIT, za člane Max Factor Fun Cluba pa je 15000 SIT. Svetovalnica je organizirana samo v podjetju Orbico v Ljubljani.

Za vse, ki ste zainteresirani, mi lahko svoje podatke pošljete na naslov: [email protected]

Pikica upam, da sem vam vsaj delno odgovorila. To je sicer le ena opcija. Drugače pa obstajajo tudi drugi tečaji ličenja. V Ljubljani jih je kar nekaj. Cenovno so si konkurenčni, res pa je, da nekateri trajajo več dni.

Lp Nada

New Report

Close