Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija TECAJI PROGRAMIRANJA(CENE, LOKACIJE)

TECAJI PROGRAMIRANJA(CENE, LOKACIJE)

Pozdravljeni,

da na hitro opisem situacijo:

Za svoje domace podjetje sem se po dolgem kolebanju v lastni izvedbi odlocil da si postavim eno sredno zahtevno spletno stran z gostovanjem serverja kar doma, ampak tu se pojavi par problemov 

Skratka situacija je taka, pred kar precej casa koncano srednje tehnicno poklicno izobrazevanje(PTI), kasneje nadaljeval solanje za INZENIRJA INFORMATIKE(VSS), katerega nisem takoj koncal (vmes dobil priloznost zaposlitv v drugi stroki katere nisem odklonil). Danes po cca. 5 letih zaposlitve v ne-svoji stroke sem se odlocil diplomirati in zakljuciti program INZENIRJA INFORMATIKE.

Kot pa sem zgoraj omenil sem se pred kratkim podal v to da si doma postavim domaci server z domaco stranjo za podjetje. Tu pa se zadeva takoj zalomi ker sem kar kmalu prisel do tega da se v tistih dveh letih programa INFORMATIKE in pa ker je bilo to naceloma ze kar precej casa nazaj naceloma stvari ki smo se jih ucili le bezno spomnim oz. so jih ze takrat tako na hitro razlozili da jih dejansko ne znam vec.

Ker imam v letu 2018 namen diplomirati in si poiskati zaposlitev v svoji izobrazbi me zanima katere tecaje na podlagi cen in pa obseznosti znanja bi mi kaj priporocali. Vem da me boste takoj kregali ker pojem INFORMATIKA je precej obsezen ampak zaenkrat se nagibam v to smer da v celoti osvojim znanje o postavitvi spletnih strani. Sepravi osvojitev baz podatkov(MYSQL), in pa PHP programiranje.

Npr. ponudnik tecajev GO TECAJI imajo izobrazevanja “Programiranje v PHP/MYSQL” in potem v tem obsegu se “Izdelava spletnih strani” in pa potem “napredna izdelava spletnih strani”. Cene izobrazevanj recimo temu da so “ok” vendar me zanima ce je kdo obiskoval katere od teh izobrazevanj ce so vredu.

Vem da bo sedaj polno komentarjev da je ogromno totorialov na spletu kako programirat in pa knjig, ampak osebno se bolj nagibam predavanj oz. tecajev ker tam lahko vsakic ce ti kaj ne gre oz. ce ne razumes lepo vprasas in se ti posvetijo oz. se enkrat razlozijo saj jih tudi placujes, spletni vodici pa tega nimajo…

Vem tudi ko sem bil student ter ko smo se iskali po oglasih za zaposlitve je bilo najvec oglasov za PHP programiranje ter delo z bazami(MYSQL).

P.S. Pozabil povedat, prihajam iz Gorenjske, okolica Skofje Loke.

Hvala za odgovore

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close