Tedenski nakup
Neprijavljena, 23.11.2024 ob 15:04
Se strinjam da se je hrana zelo podražila. Ko greš v trgovino je kar postalo normalno da te pride 100e evrov. Hrana se je podražila bolj kot so se dvignile plače ali pokojnine. Res žalostno.
In za tiste ki nimajo vrta, je vse skupaj še dražje. Pa še nekaj kdor trdi da vrt za lastne potrebe veliko stane pač ne zna vrtnarit.
Se pa strinjam z zapisom zgoraj da čedalje več ljudi ne zna več kuhat iz osnovnih živil ter da se kupuje veliko pofla.
Sreco imam, da sem trmasta in me tole drazenje tako jezi, da vse bolj kupujem samo tisto, kar potrebujemo, priboljske sem spravila skoraj na nulo.
Ne gre nam slabo, smo trije odrasli s tremi dohodki, a ne dam v trgovini niti evra vec, kot rabimo.
Sproti ne računam, a po 18., ko trgajo trajnike, vsak mesec ostane manj. Sem shranjevala račune in šla čez, da bi videla, kaj je bilo ekstra kupljeno, a nič. Sicer kupujem višjo kvaliteto (kolikor je sploh za verjeti), a bolj osnovna živila. Opažam tudi, da so količine vedno manjše. Stresem kosmiče v posodo zanje, a jih je manj kot včasih.