Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tedi trgovina- zaposlitev

Tedi trgovina- zaposlitev

Pa kaj zdej ce je tvoj sosed podsef? Ves, dosti ljudi loči službo in privat in drugače funkcionirajo….
Lahko pa nardiš uslugo, posredujes link foruma tvojmu predragemu sosedu naj si prebere kako nezadovoljne prodajalke so v Tediju in naredijo nekaj na tem. To bi bilo super 😉

Ampak najbolj smešno je pa to, da nobena ne da sama odpovedi.

Glede na to kaksna je situacija in je res tesko dobiti sluzbo, si ne moreš privoščiti da si brezposelen. Nevem če veš, ampak če ti daš odpoved ne dobiš odpravnine + na zavod se ne moreš prijaviti 6mesecev kar avtomatsko pomeni da si pol leta brez kakršnega koli preliva. Kdo bo plačal položnice,avto, najemnino itd…?

Dela je kolikor hočeš, če ga hočeš. Greš pa ceste pometat ali kmetom pomagat.

Jaz to vse vem, samo če bi bilo res tako hudo v Tediju, bi vsi dali odpoved oziroma se sploh ne bi prijavili na prosto delovno mesto.

To je podobno kot z desničarji v Sloveniji: desetletja jamrajo, kako jih komunisti zatirajo, nihče od njih pa ne migrira v tujino. Pa imajo meje odprte.

Me prav zanima, koliko vas je v Tediju brez zaposlitve ostalo v času korone. V Tediju je glede tega res dobro poskrbljeno in je dobro poskrbljeno, da ne pride do odpuščanja.

Bomo videli zdaj.

Tudi jaz delam v firmi, ki jo vlačijo po časopisih, kako se kršijo pravice. Ampak jaz pridem, oddelam in grem. Nisem neplačani sindikalist za nikogar, potegnem se samo zase. Ne poslušam jamranja drugih in ignoriram izpade vodje. Petnajstega v mesecu imam za račune in za v trgovino, česar brez službe nisem imela. Ne rečem, da ni mobinga, ampak trdim, da se mora vsak zase postavit. Vodja pride po zaključku in želi neplačano dodatno delo? Mirno bi jim rekla, da danes ni problem, jutri bom šla pa toliko prej domov. Vsi bi morali narediti tako, ne pa jokat po forumih. Gazijo nas samo toliko, kolikor se pustimo.

Verjamem, da tudi zdaj ne bo prišlo do odpuščanja, glede na to, da se skozi dela.

Verjamem, da tudi zdaj ne bo prišlo do odpuščanja, glede na to, da se skozi dela.

Zagotovo vem, da tudi Spar ne bo odpuščal, ima težavo dobiti delavce.

Bi vas pa rada spoznala, tiste ko skozi pljuvate čez Tedija.

Bomo videli zdaj.
[/quote]

Mislite, da bi sprejeli nekoga, ki nima izkušenj in znanja s prodajo in blagajno? Bi bili pripravljeni delavca uvajati na blagajni? Ali kakšni samo zlagajo police? Ali moraš vse znati?

Sprejmejo te brez izkušenj, ker te blagajne so pa tak v izi, da bi jih še osnovnošolci obvladali.

Loni, da mi te je spoznat…
Delo v tediju je super,diskontna prodaja kar je ok. AMPAK se res orenk dela plača je pa žal zanič.
Uprava je pa nesposobna ŽAL TKO JE,DELAJO NONSTOP NAPAKE, PODROCNI VODJE ITAK DELAJO KAR JIM GOR RECEJO TUT NJIM NI LAHKO,MISLIM MARSIKEJ NI POSTIMAN V TEM PODJETJU.

TAKO DA ČUJ ČIM DLJE STRAN.

Z veseljem tudi jaz vse vas spoznam.

No kdaj se bomo zdaj dobili?

Povej kdaj maš čas😉

Kadarkoli

Hahaha dobra si res…
Lahko si že počasi mislim katera si izmed njih ki so globoko z jezikom v anusu področnih.
Sam tudi to nebo večno, da ti nebo žal 😉

Se ti sploh ne sanja katera sem. Če pa že res veš, pa vsaj napiši iz katere regije sem.

Loni, globoko si v anusu področnih, ampak bos vidla bo ti zal enkrat.
Tak kot je rekla una šjora zgoraj.
Se vidi da nisi dolgo v tediju.

Loni alkaj si ze…
Javno te nemislim izpostavljat. Prevec dobro poznam zakone da bi si skodovala 😉
Tebi pa tudi dam prijateljski nasvet. Vzami list papirja in kuli. Na eni strani naredu + in na eni -.
Pa zacni pisati pozitivne in negativne plati in bos videla katera stran odtehta;)

In ti gospa popolna me baje kar poznaš.

New Report

Close