Tedi trgovina- zaposlitev
Glede na to kaksna je situacija in je res tesko dobiti sluzbo, si ne moreš privoščiti da si brezposelen. Nevem če veš, ampak če ti daš odpoved ne dobiš odpravnine + na zavod se ne moreš prijaviti 6mesecev kar avtomatsko pomeni da si pol leta brez kakršnega koli preliva. Kdo bo plačal položnice,avto, najemnino itd…?
Tudi jaz delam v firmi, ki jo vlačijo po časopisih, kako se kršijo pravice. Ampak jaz pridem, oddelam in grem. Nisem neplačani sindikalist za nikogar, potegnem se samo zase. Ne poslušam jamranja drugih in ignoriram izpade vodje. Petnajstega v mesecu imam za račune in za v trgovino, česar brez službe nisem imela. Ne rečem, da ni mobinga, ampak trdim, da se mora vsak zase postavit. Vodja pride po zaključku in želi neplačano dodatno delo? Mirno bi jim rekla, da danes ni problem, jutri bom šla pa toliko prej domov. Vsi bi morali narediti tako, ne pa jokat po forumih. Gazijo nas samo toliko, kolikor se pustimo.
Loni, da mi te je spoznat…
Delo v tediju je super,diskontna prodaja kar je ok. AMPAK se res orenk dela plača je pa žal zanič.
Uprava je pa nesposobna ŽAL TKO JE,DELAJO NONSTOP NAPAKE, PODROCNI VODJE ITAK DELAJO KAR JIM GOR RECEJO TUT NJIM NI LAHKO,MISLIM MARSIKEJ NI POSTIMAN V TEM PODJETJU.
TAKO DA ČUJ ČIM DLJE STRAN.