Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tefal ali Philips-likalnik

Tefal ali Philips-likalnik

Kupujem likalnik (cena nekje okoli 15.000) in me zanima, katerega mi priporočate tefal ultraglis ali Philips elance. Upam, da mi boste lahko pomagale, saj sta oba nekje isti cenovni razred, ampak vseno me tale ultraglis malce bolj matra:). LP

Jaz imam Philips elance in sem zelo zadovoljna. Priporočam.

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Tefal – odličen

Jaz imam Phillips, moja mama ima Tefal in ti priporočam Tefal. Meni osebno je zelo žal, da sem kupila Philipsa.

LP

Tefal.

Jaz imam Philips Azur super excel 515! Zelo zadovoljna! Cene pa se ne spomnim več natančno. Mislim, da je bila tudi okoli 15000 sit v akciji. Kupila sem ga v Big Bangu!

Uspešen nakup ti želim!

Lola -------------------------------------------------------------------------- Ne more biti učitelj, kdor ne zna biti učenec /B. G. Morales/

Najbolje je, da ga v trgovini malo preizkusiš, kako ti leži v roki. Meni je kakšen tako neroden, da ga ne bi hotela imeti. Funkcije imajo v istem cenovnem razredu tako vsi približno enake.

jaz sem imela tefal ultraglis ali superglis, ne vem toćno. že ko sem ga kupila, gumbek za iztis pare ni delal, a ga nisem vozila nazaj, ker sem ga kupila 120 km od doma. nisem bila zadovoljna z njim.

veliko sreče pri nakupu.

Mi imamo Tefal aquagliss in je super. LP

New Report

Close