Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika tehnica je čudna

tehnica je čudna

SpoštovanI!

Doma imam elektronsko tehnico na sončno energijo. Vse lepo in prav, toda zakaj sem potem na drugi tehnici težja? Prav tako je zame malce neobičajna nova tehnologija iz Japonske. Nova tehnica, v katero vpišeš svojo višino, ti namreč izračuna težo in delež % maščobe v telesu. Tako mi se celo dogaja, da je vse odvisno od prehrane, koliko % dobim, to pa celo vsak dan niha za nekaj %. Od samega sadja pa ne morem živeti, ker čutim potrebo po določeni hrani. Zame je to že postalo vse skupaj prav zoprno in stresno. Moram pa shujšati in ugotavljam, da mi najbolj ustreza, da imam doma mir in počasi hujšam, da nikogar ne potrebujem več …

Hvala in lep pozdrav!

živjo,

mi doma že kakšnih 10 let nimamo tehtnice in to se mi zdi super.

teža je včasih zavajajoča. če npr. malo več delaš v fitnesu, pridobiš kilograme, čeprav zgledaš bolj suha…meni je pomembno samo to, kako izgledam. ponavadi opazim razliko v pasu (hlače) in pri prsnem obsegu (modrčki postanejo ohlapni ali ozki…).

pomojem je najboljše, da se znebiš tehtnice!!
lpm

Jaz brez tehtnice ne morem, ker me to, da hlače postajajo ozke sploh ne gane. Imaš pa malo bolj in malo manj prijazne tehtnice. Jaz imam sedaj najmanj prijazno, moja mama pa najprijaznejšo, ki kaže kar 2,5 kg manj kot moja.
Pravzaprav pa to sploh ni pomembno. Vedno se tehtaš na isti, pa veš ali gre kilaža gor ali dol ali stoji.
Ne obremenjuj pa se z izračuni in %. Do sedaj smo shajali brez tega, pa bomo tudi v bodoče.

To pa bi bila tehtnica zame. Mislim, da bi mi predstavljala motivacijo. Kje ste jo kupili? No, ce vam ni vsec, jo pa morda prodate meni?

mislim, da se je dobi v lekarnah, cena pa je kar visoka, ker izrčuna procent maščobe v telesu, a vse je odvisno tudi od prehrane. Signali, ki jih ne čutimo, potujejo skozi telo in izračunajo vse.
Cena je tam nekje od 20.000 do 50.000, ne vem, ali jo že prodajajo v lekarnah, najavili pa so, da bo stekla prodaja, a od takrat je že nekaj časa, zato preveri. Oseno nimam te tehnice, sem se pa večkrat na njej stehtala in je prav stresno

LP!

No, ce nic drugega, si lazji za precej tolarckov… 🙂

New Report

Close