Tehnicni kamen
Pa prav granit je porozen in postane ves flekast, ce na njem po nesreci ostane kaksno vino, olje, detergent… redna impregnacija pa je baje tako tako. Pri svetlih rada zataji… (kar imam priloznost opazit pri zlahti) mi pa s tremi majhnimi mulci…
Bi tudi jaz raje granit (cenovno) kot tk, pa me zanima, kaj je se drugega na voljo v tem rangu…
Imamo granit že 8 let. Popolnoma neobčutljiv, brez zaščite. Gor odlagamo vse, pekač direktno iz pečice, vroče posode, mesim, olje je bilo že ničkolokokrat polito, pa ni nobene sledi. Kot prvi dan. Tehnični kamen imam na okenskih policah- notranjih in ne bi nikoli več. Poznajo se praske, ena je že okrušena, pa niso tako na udaru kot pult. Kakšna lončnica je gor, odloži se mobilni telefon, kdaj kakšna kapa. Take so naše izkušnje. Pa še to, tehnični kamen ne vem kakšen je, dobavil nam je kao najdražjo varianto takrat, ker nsj bi bila najkvalitetnejša Mik Celje. Slabost granita pa mi je bila, da je malo svetlih in nepisanih variant na izbiro. Želim dobro odločitev.