Najdi forum

Splash Forum ‘Teorije zarote’ Tehnika gradientnega ultracentrifugiranja

Tehnika gradientnega ultracentrifugiranja

Ja ti boš razlagal znanstvene tehnike in metode ko še srednje šole v živo nisi videl😂 (kaj šele faksa)

Pa edina centrifuga ki si jo dejansko videl, je ta od pralnega stroja.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 9189, 19.01.2023 ob 18:36

Ja ti boš razlagal znanstvene tehnike in metode ko še srednje šole v živo nisi videl😂 (kaj šele faksa)

Sej imaš  vir kdo razlaga…nisem jaz napisal jaz sem tisti samo ki razume da je to živi nateg glede ugotavljanja in podarim vam znanstveno razlago od človeka ki ima vse kompetence…

Dr. Qureshi je pridobil obsežne (30+ letne) izkušnje pri izvajanju praktičnih in multidisciplinarnih laboratorijskih raziskav na farmacevtskih področjih za namene regulativne ocene med sodelovanjem z Ministrstvom za zdravje Kanade. Je mednarodno priznan strokovnjak za farmakokinetiko, biofarmacevtiko, testiranje raztapljanja zdravil in analitično kemijo, povezano s karakterizacijo zdravil, zlasti na podlagi ocen in vitro (raztapljanje) in biološke uporabnosti/bioekvivalence (pri ljudeh in živalih). Trenutno dr. Qureshi zagotavlja storitve poučevanja, usposabljanja in svetovanja v okviru svojega strokovnega znanja, kot je navedeno zgoraj, za izboljšan razvoj in ocenjevanje farmacevtskih izdelkov. Dr. Qureshi je dosegljiv po e-pošti ( moderator@ Bioanalyticx ) ( [email protected] ) ali po telefonu (+1 613 797 9815)

Pokliči ga

ludikonj, 19.01.2023 ob 17:46

S centrifugiranjem izoliraš genetski material virusa in ne celoten virus. Isto je pri izolaciji bakterijskega ali pa človeškega genetskega materiala. In pri tej izolaciji ti dejansko razbiješ celice oz. viruse da se DNA ali RNA sprosti ven.

Spet Ludo konj cigo delikvent, nepismeni znanstvenik z nedokončano OŠ. Pa to ne moreš verjet.

emoticon-laughing-wiping-tears-away-260nw-564985714

Anonimno 0000, 19.01.2023 ob 18:58

S centrifugiranjem izoliraš genetski material virusa in ne celoten virus. Isto je pri izolaciji bakterijskega ali pa človeškega genetskega materiala. In pri tej izolaciji ti dejansko razbiješ celice oz. viruse da se DNA ali RNA sprosti ven.

maš reference od tega kaj trdiš, kateri je virus bil primerno kontrolirano očiščen od ostalega “materijala” in uradno dokazan kot uzročnik bilo katere bolezni, brez umetne kulture dodavanja antibiotikov in ostalih neumnosti? Kako vedo kaj iščejo, in na podlagi česa? Če nimajo še nikoli očiščenega dokazanega virusa-demona kateri provzroča “bolezen”….

Zaključek debate o virusih

ludikonj, 19.01.2023 ob 19:09

maš reference od tega kaj trdiš, kateri je virus bil primerno kontrolirano očiščen od ostalega “materijala” in uradno dokazan kot uzročnik bilo katere bolezni, brez umetne kulture dodavanja antibiotikov in ostalih neumnosti? Kako vedo kaj iščejo, in na podlagi česa? Če nimajo še nikoli očiščenega dokazanega virusa-demona kateri provzroča “bolezen”….

Zaključek debate o virusih

Lahko si pogledaš eno dobro magistrsko nalogo z naslovom ki je bla narejena lani , kjer je opisana izolacija Rna (sicer z drugo bolj novejšo metodo) Pcr in sekvenciranje virusa.

Sekvenciranje slovenskih genomov virusa SARS-CoV-2 za ugotavljanje interakcij med proteini virusa in človeka. 

Pa daj nehaj. O čem bos ti razpravljal, ce nimas niti drobtinice osnovnega znanja?…. Pogodba. Jebote tumastega nad tumastim, trd ko kamen.🤣

Je prosto dostopna na repozitorju UL. Malo si poglej kako se dejansko kaj dela ne pa te bedarije ki jih pošiljaš.

Jaz vem☝️, 19.01.2023 ob 19:15

Pa daj nehaj. O čem bos ti razpravljal, ce nimas niti drobtinice osnovnega znanja?…. Pogodba. Jebote tumastega nad tumastim, trd ko kamen.🤣

Za ludo cigo

Pol leta je lani haložanka zajebavala ludega konja, da mu je končno kapnilo, da ni virusulogija ampak virologija. In tak butl idiot bi kvasil o znanosti?

Anonimno 0000, 19.01.2023 ob 19:13

Lahko si pogledaš eno dobro magistrsko nalogo z naslovom ki je bla narejena lani , kjer je opisana izolacija Rna (sicer z drugo bolj novejšo metodo) Pcr in sekvenciranje virusa.

Sekvenciranje slovenskih genomov virusa SARS-CoV-2 za ugotavljanje interakcij med proteini virusa in človeka. 

Spet neumnosti. Ponavljanje tistega kaj je že demantirano. A ne bi morda poskusil na normalen način slikat virus tak kot so ugotovil da na  plastiki preživi -ne-živi organizem i kako okuži nekoga…recimo mene.

Okuži me sa bilo kerim virusom.. recimo covid-gripa, hiv…

Jebali vas ZLI-demoni /cerkev/ virus /bogovi v belih haljah/ jebena RELIGIJA in rešitelj SVETA CEPIVA

ludikonj, 19.01.2023 ob 19:27

Spet neumnosti. Ponavljanje tistega kaj je že demantirano. A ne bi morda poskusil na normalen način slikat virus tak kot so ugotovil da na  plastiki preživi -ne-živi organizem i kako okuži nekoga…recimo mene.

Okuži me sa bilo kerim virusom.. recimo covid-gripa, hiv…

Jebali vas ZLI-demoni /cerkev/ virus /bogovi v belih haljah/ jebena RELIGIJA in rešitelj SVETA CEPIVA

Evo že spet, ko ti je nekaj dokazano ali pokazano se nardiš butla in spet budališ kot psihopat na gobicah.

Dejnsko maš vse spisano kako se kaj danes dela. Če pa tega ne sprejemaš pa to ni moj problem.

Drži se ludi pogodb. Dlje še nisi napredoval . Vse kuverte dobro preglej, če ti  na prostoru za znamko piše pogodba. Da te ne bi slučajno zavedli in podplišeš kako pogodbo z državo.☝️🤣

Pa prisežem da še nisem videl človeka ki mu manjka neko tako splošno logično razumevanje, pa pustimo znanost… Pač kot da bi steni razlagal kolko je 2+2.

Anonimno 0000, 19.01.2023 ob 19:33

Pa prisežem da še nisem videl človeka ki mu manjka neko tako splošno logično razumevanje, pa pustimo znanost… Pač kot da bi steni razlagal kolko je 2+2.

enako velja za tebe fanatik…slepo verovanje v neumnosti, oz kot v čarovnice včasih…jebo te virus-zli duh v dupe, tebe i Milana Viharnega

Anonimno 0000, 19.01.2023 ob 19:30

Evo že spet, ko ti je nekaj dokazano ali pokazano se nardiš butla in spet budališ kot psihopat na gobicah.

Dejnsko maš vse spisano kako se kaj danes dela. Če pa tega ne sprejemaš pa to ni moj problem.

Ne naredi se butla, če je butl. Al clovek ni sposoben razumet niti najenostavnejših stvari. Veš kako dolgo je gonil s tisto pogodbo. Da mu država hoče vsilit pogodbo v podpis in prilagal celo sliko kuverte na mon, kjer je na prostoru za znanko pisalo pogodba.

Glavno da vi verjamete v viruse.

To je tragedija.

Če verjamete, da sta prehlad ali gripa nalezljiva, mi pokažite svoj najboljši znanstveni dokaz. Položimo vse karte na mizo. Lahko vam pokažem 50 različnih poskusov, dokumentiranih v znanstveni literaturi, pri katerih zdravniki niso mogli povzročiti bolezni zdravih ljudi tako, da so jih izpostavili telesnim izločkom ljudi, obolelih za navadnim prehladom ali gripo. Če menite, da sta prehlad ali gripa nalezljiva, me samo opozorite na en nadzorovan poskus pri ljudeh, kjer je zdrava oseba izpostavljena izoliranemu virusu in zboli. Pokažite mi en papir in zanikal bom vse, kar sem kdaj rekel o tej zadevi. Začel bom s tem dokumentom (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1580443/), ki ga je Volney Cheney M.D. objavil v American Journal of Public Health and the Nation’s Health. Ti si na vrsti!

Položimo vse karte na mizo

Če pozorno preberete stavek: ” Argument o čiščenju se nanaša na mikrobiološko teorijo iz 19. stoletja, ki ne velja za viruse ,” to pomeni, da ne verjamejo v standardno (staromodno) čiščenje stvari in nimajo (prečiščenega) virusa .

To pomeni, da ni izoliranega virusa. Zato je bil posredno sprejet neobstoj virusa.

Virus še nikoli ni bil dokazan!

New Report

Close