Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tehniška gimnazija- Vegova

Tehniška gimnazija- Vegova

Men je vsen kaj folk misle o vegovi vegova je vegova bo js mislim da je na vegovi optimalno razmereje med tem kaj dobis pa kaj not vlozis to pomeni nic ne vlozis nic ne zgubis razen 4+n let zivljenja in zadnjih 6 celic centralnega zivcnega sistema. Drugace pa same pohvale vegovi pa vegovcam, v zadnjih 6ih letih sem se na vegovi veliko naučil.
Lp, karl

Meni je Staretova ravno tako prigovarjala naj se prepišem na drug program. Sem ji lepo dejal, da bom premislil, vendar sem dokončal tehniško gimnazijo in kasneje diplomiral. Res, da je bila stroga, vendar me je od vseh profesorjev največ naučila. Kljub temu, da je šola zaj.., kar gre, ko se naučiš ‘smučat slalom’ in je dobra popotnica za življenje. Faks sem kasneje naredil z levo roko.

Ravno tako se strinjam!! Tudi jaz sem hodil na vegovo med 2005-2010. Ja eden tistih 4+1 smer elektrotehnik energetike. Staretko sem imel prve 2 leti in se iskreno nisva marala kaj prevec. Toliko me je maltretirala s pismi, slovnico in vsemi ostalimi nubelozami. A glej ga zlomka.. Danes sredi noci vem kako se pravilno spisejo te stvari. Je pa dejstvo da je prof. Mojca Stare Aljaž ena tistih prof, ki imajo moralni kompas na mestu. Ko se z njo nekaj domenis, je ta dogovor tocno tak in od njega ne odstopa niti milimetra.. Ne v njeno in ne v tvojo prid. Edini boljsi prof na soli je bil prof. Esad Muratagic. Zal mi je za tiste, ki ste ga zamudili.

Ima pa tehniska gimnazija definitivno prednost pred navadno gimnazijo na FE. Ko se navadnim gimnazijcem se sanja ne kaj so Ohmovi zakoni, kaj sele kaj drugega. O bezigradu pa raje nebi zgubljal besed 🙂

tru dat

lahko ta link prosim

Odgovor na objavo uporabnika
bivši vegovc, 30.09.2019 ob 11:20

Meni je Staretova ravno tako prigovarjala naj se prepišem na drug program. Sem ji lepo dejal, da bom premislil, vendar sem dokončal tehniško gimnazijo in kasneje diplomiral. Res, da je bila stroga, vendar me je od vseh profesorjev največ naučila. Kljub temu, da je šola zaj.., kar gre, ko se naučiš ‘smučat slalom’ in je dobra popotnica za življenje. Faks sem kasneje naredil z levo roko.

Točno tako bi tudi sam napisal. Do pike!

Mirjana se zdaj piše Ivić, po bogate mafijcu. Pa tudi sama je prilezla daleč…. Morda je bil Ivić prej Ilić?

New Report

Close