Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Teja Jugovic, nova frizura, vam je všeč?

Teja Jugovic, nova frizura, vam je všeč?

https://forward.livenetlife.com/?lnl_codeid=ccccae72-523e-477f-97b3-ec75de4dda63&lnl_tcodeid=beffe6ff-77d7-403a-8473-fd95201aa1e5&lnl_jid=8c83ff29695a7d31de9179aa17390334b1747ea3_a6bcb784b18ed64edfa1b75039fa232e3cc8926d&lnl_url=https%3A%2F%2Fwww.zurnal24.si%2Fmagazin%2Fvip%2Fteja-jugovic-se-je-odlocila-za-nov-videz-346682%3Flnlarticle

Tole je pa kiksnila mimo, je bila prej veliko bolj luštna. Ta jo pa reees postara. Žal.

Kdo je sploh ta kura? Besednjak ima kot en furman. Ona naj bi bila mama? Se pritozuje, da nima dosti komentarjev, ko objavi kaj resnega. Total nezanimiva je! . Za 50 letnico niti ne zgleda tako grozno. Ali je mlajša?

Če si kost in koža ti pač nobena frizura ne paše.
Totalno antipatična…

Razvajena novodobna pičkoleta, ki ji prva odgovornost v življenju pride z otroci in se v 5-tih letih postara na nivo 65 – letnice.
Realnost pride do vsakega, enega prej, drugega slej.

ta baba, Pejet Jugović, ima pa res grde črne oči

https://onaplus.delo.si/teja-jugovic-nikoli-nisem-skrivala-umetnih-oploditev

da je to tako, če kot influencer kao delaš reklamo za določenega frizerja, ker se ti ne da plačati frizure, in jo dobiš zastonj… torej se moraš prodati za neke butaste ideje tega frizerja in nositi tudi frizuro za stare mame, ki te močno postara. Pač glavno da je zastonj ane.
Si je pa tale frizerka s tem naredila takoooo slabooooo reklamo,da si bolj ne bi mogla. Ker dober frizer zna oceniti stranko kaj ji paše in dober frizer stranki nikoli ne bi naredil frizure, ki jo močno postara in ji poudari svako najmanjšo gubo na obrazu.
tak da predvsem velik fail te frizerke, zelo negativno reklamo si je naredila. Teja pa pač če ji je škoda dati za lastno frizuro denar in se proda za vsak drek, kisi ga nekdo izmisli, potem pač njen izbor, naj pa to nosi. Sam mal slab se pretvarja zdaj da jo ne prizadane, da jo postara. Ker očitno jo moti, ampak tega noče priznati.

ne ne ni ok. siva srebrna je za ful mlade tam do 20 let.

Ja, moja prejšnja frišno mlada frizerka je imela srebrne lase in ji je zelo pasalo, bog ne daj, da bi to naredila jaz pri 50.

grda in stara

sej to je za otroke strašit! Mi ni bila nikol simpatična, ampak tole…. uh Teja, tole je tak fail, na drugi fotki je še huje. Kokr da bi delala avdicijo za grozljivko.

Arogantna. Vzvišena, Agresivna.
Sem parkrat pogledala njen IG – video …
Kaj naj rečem?
Ni ne za gledat in ne za poslušat.
Enega stavka ne zmore povedati umirjeno.
Ima eno tako živčno energijo v sebi, ki človeka prav odbija.
Lastne otroke izpostavljati (cool fotr in cool mama), zato, da si kao slaven?
Mislim, kam gre ta svet?
Glede barve las … barva je čist cool, samo “model” je neprimeren.

Jaz osebno spremljam eno ‘beauty blogerko’ (s štajerskega konca) na IG, katera predstavlja in komentira kvaliteto izdelkov, ki jih sama naroči preko spleta … in ta oseba ima tako prijetno energijo, da bi jo lahko poslušala v nedogled. Prijetna in simpatična. Ena izmed redkih. Žal.

Če je ona zadovoljna! In če je Jani zadovoljen!
Je pa dejstvo, da se tudi ona z leti ne mlajša,

to sploh ni moteče, da se stara, vsi se. Samo čudno je, da si nekdo želi znake staranja (ki jih imamo vsi) še tako poudariti s frizuro. vsak normalen jih posebej ne izpostavlja, četudi jih ima in se jih ne sramuje.

Frizura je čisto lušna za kakšno dvajsetletnico. Ona mi je pa že v štartu antipatična. Ni mi jasno kdo njo spremlja? A živi od mešanja megle? Negledljiva, nezanimiva! Za pogledat pa obup!

Sama bi morala preceniti, ali ima (še) dovolj mladosten videz za tako frizuro. Sivi odtenki so pri tistih, ki imajo tako vidne gube problematični, ker postarajo.
Svetujem ji, naj začne iskati potencialne stranke med estetičnimi kirurškimi ambulantami in ne frizerji.

Zelo zelo stara izpade s to frizuro, žal. Ne paše ji… Ko sem vidla slike, sem najprej mislila, da je dala tisto aplikacijo ko te postara 😀

Če gledate sliko sto dve leti stare babice iz Vietnama zraven, je veliko bolj mladostna kot Teja:)

pa saj uporablja polnila in botoks.

New Report

Close