Tek pomaga proti celulitu
Ljudje pravijo,.da pri teh letih je normalno da imaš celulit (imam 44 let). Jaz pa se nočem sprijazniti, imam masažni aparat (je kar dosti pomagal, a še vedno ga imam nekaj malega), pa anticelulitne kreme.. Kaj še pomaga, pravijo, da je tek odličen za boj proti celulitu. Če nič drugega, začnem pa teči..
Meni se je celulit, ko sem začela dosegati razdalje cca. 10 km, močno zmanjšal. Če bi uporabljala še aparat, kreme in masaže, pa verjamem, da bi bilo še bolje.
Priporočam, da začneš teči … Prvi mesec je porazen, zdi se, da nikamor ne prideš in ne napreduješ, potem pa gre. Pa na začetku ne teci vsak dan, pač pa na dva to tri dni.
Leta nazaj, pri 30ih, sem imela sluzbo v centru in sem hodila zjutraj z busom, popoldan pa pes domov, da sem si zluftala glavo, 40 minut hoje, celulit je izginil.
Zdaj sem nekaj shujsala in spet zacela hodit, se je ze po enem mesecu poznala razlika. Trenutno sem pod stresom in se filam s sladkarijami, redim se sicer ne, sem pa nehala hodit in se vceraj pogledam v ogledalo po enem tednu, moja stegna so tako reljefna, kot niso bila nikdar prej!
Predvidevam, da je tudi cuker velik dejavnik pri celulitu!
Pri 45ih in po treh porodih res minimalno celulita…. Res pa vsako pomlad naredim post na sokovih in par terapij pri kozmetičarki… Pa s psom naredim vsak dan od 3 do 7 km, malo teka in malo hoje… Zaradi avtoimune bolezni pa ne jem sladkorja, bele moke in mleka… Genetika nima kaj dosti pri tem, saj moja mami tudi hodi vsak dan par km, pri hrani pa vse je in ima ogromno celulita…
Ja, drži, hoja pomaga, bolj kot kolesarjenje, ki sicer ‘naredi’ misicaste, cvrste noge, a hoja opazno celulit ‘zbriše’ … Ta kombinacija preverjeno deluje, masaz se nisem posluzevala, tako da nw vem, koliksen je ucinek, dvomim pa da je na dolgi rok zadosten. Hja, miganje moganje, vse ostalo je bolj blazev žegen (tudi financno)
– na kolena in roke ter noge v različnih pozicijah dvigovat- nazaj dvignjeno, nazaj dvignjeno in kao brcneš v rit, v stran dvigovanje pokrčene noge..
– ulezi se na hrbet, noge pokrčene v kolenih, stopala na tleh, dvigni medenico gor in začni spuščat dvigovat, nato zadrži v dvigu nekaj sekund… naslednja različica da ko si v dvignjeni pozi in imaš nogi narazen drugo od druge, koleni stiskaš drugo k drugemu in ob tem tudi rito…
Super vaje za rit in stegna…
Zdaj ko je vroče, komot hodim v hotkah ali pa v zelo kratkih hlačah. Malo se koža sicer naguba, kjer stisnem v gubo, ne pa prav veliko. Ne telovadim, ne pazim na cuker, ne masiram, skratka nič takega, da bi zavestno delala za izgled nog. Enako moja sestra. Stari sva pa malo pod petdeset. Tako da ja, geni so tisti, čeprav eni trdijo drugače. Aja, glede hotk, čist vseeno mi je, kaj kdo misli, stare babe pa to. Stran glej če te moti.
Leža na hrbtu ali stoja spetno ob steni. Rame in roke sproščeno ob telesu. Zajameš sapo, vdih skozi nos, zadržiš, stisneš ritne in medenične mišice, zadržiš, izdihneš skozi usta, počasi in sprostiš mišice.
To se da tudi med vožnjo, v sedečem položaju. Rame nič dvigovati, hrbtenica se bo avtomatično zravnala.
Vaja iz joge.
Rit in trebuh bosta jeklena, drža prelepa in v križu nič več bolečin.
Ter pljuča predihana.
Obenem naj omenim, da bi naše ležeče bolnike s tako predihanimi pljuči obvarovali pljučnice in s tem smrti.
Letos jih je bilo ogromno.
Fizioterapevtke pa kofetkajo in pestjejo joške, ane, gospe! Ker vam dopoldne ni treba.
Popoldne pa mastno računate, gnilobe gnile, pfuj!
večina vžensk, ki je prepričanih, da celulita nima, – živi v nekih fantazijah, sebe vidijo nerealno:
“imam gube (lol), a ne celulita”, “moja mama ga ni imela, jaz ga tudi nimam”, “hodim v hotkah, pri 50ih nimam celulita”, itd … kje se te ženske skrivate, glede na to, da je več kot 95{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} zavaljenih in zacelulitanih polnoletnih na plaži zelo očitno polnih celulita??
eto js bo odkrita
plavam, hodim, kolesarim, aerobika, savna dnevno po pet šest ur vse skp nanese.
165 cm, 46 kil celulit pa kaj pri 40 pa resnično bojda zgledam kot 30 in mi vsak pravi kaka postava tudi fizioterapevt k je hrbtenico in držo gledal je rekel deset komot dol. ne govorim o videzu ampak o stanju, drži telesa.
celulit pa še vedno imam pa kaj
aja ne jem sadkega, veliko pa oh.
Džizs … 46 kilc? Resno?
[/quote]
Resno podhranjenih starih babšetov je kar precej, o tem je na spletu kar prej napisanega. To je vse hudo moteno v betici in se vidijo lepe in mlade, saj nima nič drugega za pokazat, le zunanji videz, ki ga pa sama vidi povsem izkrivljenega in se vidi s hodečimi kostmni dejansko lepo in mlado.
Resno podhranjenih starih babšetov je kar precej, o tem je na spletu kar prej napisanega. To je vse hudo moteno v betici in se vidijo lepe in mlade, saj nima nič drugega za pokazat, le zunanji videz, ki ga pa sama vidi povsem izkrivljenega in se vidi s hodečimi kostmni dejansko lepo in mlado.
[/quote]
One imajo vsaj zunanjost. Ti si pa gnil po zunanjosti in v glavi. Navaden papak, ki se je pustil uničiti babi. Da te ni sram, nisi vreden, da te pes oblaja.
[/quote]
Viharno začelo malo ‘tekcat’, izklesalo vamp in debelo rit. Potem bi babovje pogledalo viharno čoknjeno in babovje potem mogoče seksalo z viharno.