Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tek za zmajem

Tek za zmajem

odlična knjiga, ena tistih, po kateri se težko pripraviš na branje druge knjige …

če še niste, priporočam!

sem jo prebrala lani, mi je ful ostala v spominu. Moram pogledati še film, čeprav bo knjigo težko dosegel.

Tisoč veličastnih sonc je pa o dekletih. Isti avtor. Tudi priporočam.

Pisateljeva druga knjiga Tisoč veličastnih sonc je še boljša.

Hvala za idejo, nisem vedela, da ima še kakšno knjigo prevedeno! Grem kmalu v knjižnico, upam da dobim.

sem prebrala tudi Tisoč veličastnih sonc, enako rabila nekaj časa da sem se spravila brat še kaj drugega, odlično!

podobno se me je dotaknila tudi knjiga po resničnih dogodkih mlade iranke, kristjanke Marine Nemat, Cena življenja.

sej ima tudi tretjo 🙂

In v gorah odzvanja – težko za dobit v knjižnici.

http://www.emka.si/avtorji/410-khaled-hosseini/2296

Prebrala par let nazaj, prav tako Tisoč veličastnih sonc. Zelo dobri knjigi, film pa nikakor ne dosega knjige. Sicer pa je s filmi v večini primerov tako.

Živi in pusti živeti

Dobra knjiga o Afganistanu je tudi Kraj, kamor se Bog pride le zjokat

sem prebrala dobri dve leti nazaj. Zelo je fajna tudi Majada iraška hči, pa vzeli so mi prostost, ukradena sreča. Teh knjig s takšno vsebino je kar dosti.

Tudi jaz prebrala Tek za zmajem, nato čez čas, ko sem le to dolgo premlevala še Tisoč veličastnih sonc, tretja V gorah odzvanja pa mi ni bila tako všeč.

Prvi dve pa…..vsaka čast pisatelju, ki napiše tako dobre knjige.

Obe imam doma, Tek za zmajem in Tisoč veličastnih sonc, tudi jaz bi z veseljem prebrala še več takšnih knjig.
Sem jih pa kupila v žepni izdaji, tako, da mislim, da ni bil tako velik strošek.

New Report

Close