Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tekalna steza – izkušnje

Tekalna steza – izkušnje

Razmišljam, da bi kupila tekalno stezo, ker res nimam časa hoditi na aerobiko ali fitnes.
Imate kakšne izkušnje, predloge kakšno kupiti (seveda bi najboljšo, ki mora biti hkrati najcenejša).
Zaenkrat se še nič ne razumem na to, tako da je vsak predlog dobrodošel.

Če se na kateri nabira prah pri vas doma, lahko date tudi ponudbo za prodajo.

LP

Prosim te lepo, tudi na tvoji se bo prah nabiral v roku enga meseca, če ne prej. Če nimaš časa za sprehod ali kak fitness, potem pa še toliko prej.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ja seveda. Najcenejša tekalna steza je takoj pred tvojimi vhodnimi vrati. Popolnoma zastonj, a je nisi še videla

Kaj čmo, takšni smo, takšno imamo.

Mi jo pa imamo doma in tudi zelo redno uporabljamo. Pozimi, ko je zunaj ledeno ali polno snega ali če npr. dežuje.

Torej, kake 1-2{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} dni v letu.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marko, a si vedno tako zelo zajedljiv? Če te že ravno zanima, tečem večkrat tedensko, prav tako tudi mož, tako da je tekalna steza zasedena skoraj vse dni v tednu (seveda pozimi in ko je vreme grdo). Sicer je pa to moja stvar. Ti si sigurno taka faca, da tečeš zunaj tudi v dežju, snegu in poledici…

mi pa tečemo v naravi tudi, ko je ledeno, polno snega ali tudi, če dežuje.

:-))))))) včeraj v snegu je bilo prečudovito.

ni primerjave s tistim med štirimi stenami doma ali fitnesu.

Pa kaj se vsajate eni? Tam ležite na kavču in drugim pamet solite. Vsak se sam najbolje pozna.Njena stvar, če bo delala bo, če ne pa ne. Npr. jaz veliko raje telovadim doma in ja vsak dan že par let grem na sobno kolo ali orbitrek, dvigujem uteži in delam vaje. In? Razmišljamo celo, da bi v odvečni sobi počasi naredili fitness. Pač eni raje to delajo doma, eni zunaj, drugi hodijo v razne klube, tretji pa nič, razen da ležijo na kavču in drugim pametujejo po netu.

Mi smo kupili tu:
http://www.sportniksi.com/trg/index.php?hid=13&sid=52.
Pokliči, vprašaj, res radi svetujejo. Mi jo uporabljamo dnevno, razen v vročem poletju. Dobro vadbo ti želim.

poceni tekalna steza ni dobra, dobre se začnejo pri 1000 EUR

Po pravici povedano, sploh ne tečem rad (v prazno). Se pa redno ukvarjam s športom, ampak mora bit en rekvizit zraven (žoga navadno). Že prav, če jo redno uproabljata. Saj vem, da so izjeme tudi, ampak večinoma se ljudje navdušijo na neko “fitness” napravo in potem mislijo, da so že dovolj storili za sebe že samo z nakupom. Na tiste je to letelo, saj je bilo očitno. Ampak, če bi v teku užival, si sam ne bi kupil tekalne steze. Je pa že lepše tečt v naravi. Tistih nekaj dni v letu, ko je dež ali pa poledica, pač ne tečeš.

New Report

Close