tekalne steze
Jaz sem jo kupila pred 1,5 leta. Sem zelo zadovoljna, kljub temu, da so vsi rekli, da me bo navdusenje hitro minilo. Jo tudi redno uporabljam.
a) mene je strah psov in se zato izogibam gibanju na prostem,
b) lahko tecem takrat, ko imam cas (pozno zvecer, zgodaj zjutraj in to neodvisno od vremena).
To dvoje je zame najbolj pomembno.
Sama sem zanjo odstela 800€. Ce bi jo kupovala ponovno, bi placala se vec. Takrat sem izbrala to, ker pac nisem bila 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, da jo bom tudi dejansko redno uporabljala. Ker je bil to “druzinski” nakup, tudi nisem zelela, da mi kasneje ocitajo, ces: smo vedeli, da bo postala obesalo za oblacila, pa toliko smo zanjo placali
Skratka: tu res velja, da ti malo denarja dá malo muzike.
Kaj je pomembno:
a) sirina tekaske povrsine/steze (manj kot 50 cm ni ok, ceprav se cez cas pac navadis na prostor, ki ga imas na razpolago)
b) moznost nastavitve naklona (pomeni, da se steza dvigne na visino, ki jo pac izberes)
c) robustni materiali (da medtem, ko teces, steza ne skripa in nimas obcutka, da se bo vse skupaj razletelo). Odvisno tudi od tvoje telesne teze, jasno.
To troje je res pomembno.
Če vas zanima prodajam tekaško stezo Kettler Berlin S2 kot novo staro eno leto, dve leti še v garanciji. Steza je tiha, do hitrosti teka okrog 11 km na uro je zelo tiha sem jo tudi jst uporabljala za tek v zgonjih urah. Pišite na spela.sifrer@gmail.com