Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tekaška ura-nakup

Tekaška ura-nakup

Kupujem tekaško uro,ki naj bi bila za uporabo čimmbolj enostavna.
Imeti mora GPS(najpomembnejša sta mi natančna razdalja in čas)in da lahko nato podatke prenesem na računalnik.Srčnega utripa si nisem merila še nikoli-morda pa bom..višinska razlika ter razni grafi mi recimo tudi niso pomembni,..mislim,da ne potrebujem ravno Polar,Garmina110 ,vseeno pa bi rada imela kvalitetno uro.Mi lahko katero priporočate?
Hvala za mnenja

“brihtnega” telefona nimaš?

A si že kdaj laufu s ceglom?

Obstajajo tud ne cegli 🙂
Moj je čist mini 🙂
In ga imam pripetega na zapestju tako kot uro, ovira me nič ne.
Itak pa v vsakem primeru nosim telefon s sabo, ker tečem sama po gozdu in za vsak slučaj če se mi kaj zgodi. K tam me kkšn teden neb nihče našel 🙂

A si že kdaj laufu s ceglom?[/quote]

Kolikor poznam tekace, laufaji s telefonom na roki prirejenim. Nihče se ne pritozuje da bi bil kak cegu to

Garmina 110 dobiš v Intersportu za 150€ in ima vse – gps, merilec srčnega utripa pa še enostaven je za uporabo. Mogoče je edini minus ta, da ti med tekom ne prikazuje trenutne hitrosti, ampak ti ob vsakem pretečenem kilometru prikaže povprečno hitrost. Gps ima že vgrajen, tako da ti ni treba nič drugega nositi sabo, samo uro.

Je pa Garmin pred kratkim predstavil novo uro, Forerunner 10, ki se lahko kosa z vsemi ‘velikimi’, a je bolj cenovno dostopna. Vprašanje je le, kdaj bo naprodaj v Sloveniji.

Na tel.imam program SportTracker-ampak mi pogosto kaj zablokira,pa malce nerodno mi je iz hlačnega žepa ven vlečt tel.-na roki mi je pa res prevelik za nosit(galaxy),pa spet ga je treba ven iz etuia vlečt,..;)

Vau-tale Forerunner 10 bo ravno zame!!Super,..

probaj endomondo…

imajo pa galaxyji neke probleme z gps signalom, kolikor vem.

Moj je obe uri kupil preko spletne strani electronics4you – Majdič in je zelo zadovoljen. Skupaj s poštnino je bila še vedno min 50€ cenejša od najcenejše ure v Slo. Tip ure pa, čist odvisno od tvojih potreb, najboljš da malo posrfaš ponudbe je veliko

Takega Garmina (ženski model) sem si jaz nabavila pred kakšnim mesecem in sem zelo zadovoljna z njim. Meni na zaslonu kaže razdaljo, čas, tempo, lahko si pa “prirediš” po svojih željah. Meri tudi srčni utrip, kalorije, višinsko razliko, vse imaš potem prikazano z grafi (zraven dobiš kabel da lahko podatke preneseš na računalnik).

Če je v Intersportu še v akciji ne vem, sem pa takrat gledala tudi e-trgovine v tujini in je bila cena (če prištejem še poštnine) tam-tam.

Lp, N

Lahko pogledaš tudi Soleus GPS 2.0[/url], skupaj s popustom (koda: gps2) je nekje 119 € + poštnina.

Za 79,00 € dobiš v akciji Soleus GPS 1.0[/url].

New Report

Close