Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka tekmovalci na Kmetiji in Miljonar – a nima nihče službe

tekmovalci na Kmetiji in Miljonar – a nima nihče službe

Gledam, sicer gre h kraju; a nihče od tekmovalcev nima redne zaposlitve ali kako? Mogoče koga poznate osebno? Čudno mi je tudi, ko na kvizu Milijonar veliko tekmovalcev pove, da so na zavodu, imajo pa poklice, ki so iskani. Res čudno! Pa čudi me tudi, da veliko tekmovalcev na kvize prihaja z sramotno nerazgledanostjo.

Vem , da je eden od dvojčkov delal v knjigarni nisem bila pozorna kateri sem ga pa videla pač tam pred kmetijo torej ja hodijo v službo verjetno so tisti čas pač vzeli dopust ne vem.

Pač zaposlenim ni toliko zanimiv ta drobiž, ki ga dobijo na teh šovih za nagrado, brezposelni se pa zagrebejo, saj je prav tako.

Tudi mene čudi,da tekmovalci na kvizih kljub visokim izobrazbam ne poznajo včasih najbolj običajnih stvari.
Po moje je to stvar naravne intelegence,ki s samo izobrazbo nima kaj dosti skupnega,ter vzgoje v družini,nekaj pa doda še trema.

Kvizi ne testirajo inteligence, ampak poznavanje nekih naključnih stvari (včasih velikih bedarij – npr. kdo je s kom poročen), napiflanost. To nima nič z inteligenco.

Točno tako. Kako naj jaz vem, katera je bila zmagovalka leta 200x na evroviziji, če ne spremljam.
Pa veliko je takih vprašanj, ki jih teško veš, če ravno ne spremljaš miljon različnih tematik.
Mene zelo enostavno zabijejo z skoraj kakršnimkoli vprašanjem o politiki.

Edino prve 2-3 vprašanja so ponavadi dokaj enostavna, in bi jih res lahko vsak vedel.

Glede zaposlitve pa.. verjetno 2 meseca bi se dalo dobit dopusta, če se zmeniš (pač neplačan).

New Report

Close