Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tekmovanje logika dravno

Tekmovanje logika dravno

Rabim pomoc. Kako zves ali se je otrok ucratil dalje na drzavno tekmovanje v logiki.

zal ucitelji niso obvestili ucencev. Kot obicajno jih bodo verjetno 2 dni pred tekmovanjem. Nas bi rad izkoristil pocitnice za pripravo, ne ve pa ali je daje uvracen. Ucitelj, ki vodi zadevo vceraj ni bil dosegljiv.

kam pogledat?

Ni še uradnih rezultatov, izvedeli so samo točke, do 26. 10. je bil rok za pritožbe, nekaj dni za tem pa dajo ven uradne rezultate. Med prazniki jih verjetno ne bodo…

dobili so šifro in geslo v šoli, s tem se prijavi na zotks prijava in pogleda svoje točke, tam tudi piše, koliko je meja za uvrstitev na državno, za 9, razred je 59 točk recimo.

Ne dobijo na vseh šolah teh podatkov. Žal. Moj se je pozanimal sam, pa je dobil up ime in geslo, za katera mi javi, da nista pravila.

Na strani ZOTKS pod logika, rezultati je objavljen seznam vseh, ki so osvojili bronasto priznanje. Na naslednjo stopnjo (državno v 7. razredu in regionalno v 8. in 9. razredu) se uvrstijo tisti, ki so bili v svoji razredni skupini na šoli prvi. Nato pa lahko še kdo glede na točke. Mejo tukaj določi ZOTKS.

Govorimo o rezultatih regijskega tekmovanja, ne šolskega. Seznama z rezultati regijskega tekmovanja pa vsaj jaz se nisem našla.

Žal tudi na naši soli niso povedali.je 62 pik v 8.r. dovolj za naprej?

Hvala

Odgovor na objavo uporabnika
Črna jagoda, 30.10.2022 ob 00:36

Žal tudi na naši soli niso povedali.je 62 pik v 8.r. dovolj za naprej?

Hvala

meja za osmi razred državno je 54 točk, za deveti 59. Govorimo pa o regijskem, ne šolskem, kot nekateri pišete.

Odgovor na objavo uporabnika
RAKOM, 30.10.2022 ob 14:43

meja za osmi razred državno je 54 točk, za deveti 59. Govorimo pa o regijskem, ne šolskem, kot nekateri pišete.

Hvala, samo to me je zanimalo. Sicer sin pravi, da ne bo nič reševala, ker se tega ne da naučiti. Je to res?

Se pa vsaj vemo zorganizirati da tisto soboto nikamor ne gremo.

Meni je jasno, da iz šolskega v 8.r. ne moreš direkt na državno.

Se opravičujem. Sem spregledala, da so imeli osnovnošolci že regijsko tekmovanje.

Pri logiki se res ne moreš ničesar naučiti. Lahko pa naloge rešiš hitreje, če si tak ali podoben tip naloge že kdaj reševal. Tako ti ostane več časa za naloge, s katerimi se še nisi srečal.

New Report

Close