Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek tekoče ali “trdo” milo?

tekoče ali “trdo” milo?

Kaj uporabljate za roke, kaj za telo? Meni je za roke boljše tekoče, za telo pa trdo. Rada bi pa malo zamenjala znamke, vonje.

Kaj uporabljate in katere znamke?

Pa dooooosti sončka!

Meni je tekoče fajn, samo mi zelo izsuši roke, čeprav imamo Palmolive z nekimi olji. Zato uporabljam trdo milo, za telo je pa zakon tekoče oz. šampon, kaj za suho kožo, pa da lepo diši. Zdaj imam enega od Fa z medom (mmm!) in drugega od Nivee, z lotusom in riževim mlekom (še bolj mmmmm!) – kaj vse ne dajo v šampone, da nas premamijo!

Jaz sem opazila, da mi trdo milo naredi lijake čisto “kosmate”, pri tekočem milu pa se to ne zgodi tako hitro.

lp
mimika

Trdo za vse, ker ne izsuši tako kože kot tekoče. Imam pa za tuširanje neko kremo kupljeno v neki bio trgovini. Za spremembo včasih.

Tekoče milo. Za roke Dove, za tuširanje pa po trenutnem navdihu
v trgovini.

Zanimivo….meni pa ravno trdo milo tako izsuši kožo, da mi jo hoče kar okrog obrnit, zato uporabljam tekoče, pa teh problemov nimam.

Tekoče milo z neutralnim PH. Od PH je odvisno, ali suši kožo, ali ne. Na večini mil (Palmolive, Nivea, Dove…) PH sploh ni označen, kar pomeni, da ni ustrezen. Jaz uporabljam Juveno.

Živi in pusti živeti

Sama uporabljam izključno trdo milo L’Occitane iz karitejeve kolekcije. Imajo več vonjev (cimet, mandelj, vanilija, sivka, itd), jaz pa uporabljem tistega z vonjem “mleka” (no, to ni ravno vonj po kravjem mleku, da se razumemo).
Se ga nisem naveličala že kakih 7 let…

Za oboje tekoče milo. Ker se pa tuširam vsak dan, niti ne uporabljam vedno mila, ampak velikokrat samo z vodo. Edino za noge uporabljam milo.

Tako za roke kot telo samo tekoča mila že nekaj let. Ker suha preveč izsušijo kožo.

Za roke imamo trenutno od Balee z mandljevim oljem, za tuširat imam pa vsakič drugega ampak vedno takega da je za suho kožo, ali pa da ima dodana kakšna olja.
Čeprav sama nimam suhe kože…

LP

Za vse izključno trdo milo Artzseife iz DM. Karkoli drugega mi izsuši kožo.

za roke izključno tekoče milo DOVE, za Telo pa tekoče milo NIVEA z oljem

New Report

Close