Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek tekoče milo za roke, ki ne izsuši kože

tekoče milo za roke, ki ne izsuši kože

A uporablja katera kako dobro milo za roke, ki RES ne izsuši kože? Do sedaj sva jih že nekaj preizkusila, pa imam po vsakem milu roke čisto izsušene. Krem pa seveda ne uporabljam (rada) :)).

Lp, mishika

Od Oriflame..

Amway – 3v1

Že 10 let uporabljamo samo tega. No, včasih dobimo v kakšnem darilnem paketu kajd rugega, vendar po dveh, treh umivanjih pristane v predalu za perilo – ga uporabljam samo za odišavljenje :))))

Čisto zadnji na seznamu http://www.amway.si/catalog?category=1048

Če poznaš koga, ki prodaja Amway, ga kar pobaraj. Se splača.
(Jaz sem samo zadovoljna uporabnica)

Alverde; dobi se v DMu

Živjo,

jaz pa uporabljam tekoče milo Luna – figa & vrtnica in mi nič ne izsuši rok pa imam zelo občutljive.

Lep večer,

Marisha

alverde – dobro eko, pa še poceni

Hvala – bom poskusila!

Lp, mishika

Se opravičujem, ker se vtikam v temo, ampak tudi mene zanima… hvala mishika, da si odprla temo 🙂

A to Alverde milo je tekoče ali v kosu? Ker Amway je v kosu, čeprav sprašujejš za tekoče? Jaz v kosu uporabljam Babylove (DM) in sem zadovoljna.

jaz imam po vseh milih v kombinaciji z mrazom (ali pa je to suh zrak centralne) razpoke na rokah zgoraj.

že lani sem na monu prebrala, da pomaga samo milo v kosu. in smo spet uvedli milo v kosu, čeprav moram bolj pogosto čistit lijak. ampak za roke pa pomaga.

Se pridružujem tvojemu nasvetu.

Jaz uporabljam le blagovno znamko Dove, in sicer imam po predalih za dišeče perilo modro milo, za kopanje pa različne variante, za roke pa menjavam malo trdno milo malo tekoče a vse modri Dove…

še moja pokojna nona ga je porabljala pred več kot 15 leti, in mi ga je s trsta prinašala….

Alverde ima tako tekoče kot tudi v kosu; pri nas uporabljamo oboje, noben nima težav po uporabi tega mila

New Report

Close