Tekoči puder Loreal casmire perfect
SUPER!!!!!!!! Lahek, obstojen, po nanosu deluje kot bi uporabil puder v prahu, sprobite ga!
No, superca! Zdaj pa si lahko grem po njega, samo čakala sem, da ga katera preiskusi.
LP, ina
Jz sm pa nekje prebrala, da kao full izsuši kožo. A pol to ni res?
Meni osebno je omenjeni puder bolj kot ne zanic.
ni mi naredil ne vem kako lepe teksture na kozi. Tak polovicen finis.
Od L’oreala mi je bil edini puder dober v vijolicni steklenicki, ki pa ga mislim, ne delajo vec.
Najboljsi puder mi je ze leta Teint Idole.
lp
Meni je tudi super lorealov casmir. Sem si ga kupila v petek in res postane tak kot puder v prahu, kar je meni v redu, ker imam mastno kožo. Ne dobim pa nikjer več tiste njihove maskare, ki je bela na enem koncu in črna na drugem. SEm vprašala par trgovk zakaj se jih več ne dobi, pa so mi nekako namignile, da jih ni več v prodaji, ker naj “bi bilo z njimi nekaj narobe”. Ve katera kaj več o tem?
A je bolj za mlado, mastno kožo?
A ta puder dobro prekrije mazoljčke? Ker imam tud jaz bolj mastno kožo? Bi mi ga priporočale?pa še to kakšna je cena?
lp
Pošlji oblikovano (01-02-04 16:33)
No meni ta puder tudi ne odgovarja. Zelo mi je izsušil kožo, pa še lupiti sem se začela, čeprav sem prej naredila piling na obrazu, tako da res ni bilo odmrle kože.
Cena pudra je 3.500,00 sit-glede prekrivanja pa je tako, da bolj ne prekriva, kot prekriva. Res je kar ok, za mastno kozo,ker se le ta vec ne sveti tako kot se je meni do sedaj zmeraj po vsakem pudru-ampak prekrije mozoljckov ne..jaz osebno si skupaj “mesam”od ideal balanc malce temnejsega in tega svetlejsega,tako da se zakrije vsaj majckeno, ampak se zmeraj ne tako,kot bi si zelela..
Forum je zaprt za komentiranje.