Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek tel.št. 01 239 23 03

tel.št. 01 239 23 03

sem imela klic na mobilni telefon iz gornje številke. Me ima firbec kdo bi lahko bil na drugi strani. Klicala sem takoj nazaj, pa se mi nihče ne javi. Ima kdo pojma, iz kje bi gornja številka lahko bila? Nikjer ne zasledim niti podobne številke….

Se vam morda ne zdi, da se je morda lahko kdo zmotil, bi pa potem javno objavite številko? Marsikatera številka ni v imeniku, saj je to odločitev naročnika. Številka pripada omrežju Telekoma, kar v prihodnje lahko preverite tudi sami z ukaznim nizom: *130*št.,ki jo preverjate# ter tipka za klic.

Lp

Mislim, da je Polje.Verjetno je kdo naročil tvoj odvoz.
Raje se ne oglašaj in ne kliči hudiča……

ja in???, še vedno je anonimna, pa niti ene v telekomovem imeniku, ki bi se pričela z 239 23 0……. Tudi moja je anonimna, pa kaj ?

V pomote verjamem, je pa čudno, da se nihče ni oglasil, četudi bi bila pomota……je pa neumorno zvonilo, ko sem bila v dvigalu, tam pa zaradi slabšega omrežja ne dvigujem…..
eh, vesoljčki na delu………..me je že minil firbec!

Misliti se pravi nič vedeti.
Kr neki

Eni ste pa res fuknjeni, da se bojite že telefonskega klica. Paranoidna shizofrenija?

Pa še nekaj: kako ste sploh preživeli, ko še ni bilo MON-a?

Misliti se pravi nič vedeti.
Kr neki[/quote]

Ti še misliš ne, ker nimaš s čim. Kot avtorica. Kdo ve od kod je ta številka in bla bla bla. Kot bi spraševal 3 leten otrok. Avtorica, če misliš, da je prav kar tako objavljati tuje številke, pa daj še tvojo.
Da jo bomo vsi videli. Pa kaj, ane?

Po moje kak klicni center odkoder kaj tržijo, ali delajo ankete. Teh številk ni v imeniku.

Ljudje se pač velikokrat zmotijo, si predstavljaš da ta nedolžna oseba, ki te je klicala vidi tukaj gor svojo številko? Pomisli, kako bi se ti počutila, če bi nekdo objavil tvojo številko.. Ob nenavadnih klicih se ne sekiraj, pusti da gredo mimo tebe in ne delaj kravala.. Meni se dogaja da me pogostokrat kličejo neshranjene številke in zamudim klic – ne kličem nazaj, sem pa tudi že dobila smsje da se je nekdo rodil in z vsemi kilami itd. hehe :))

neznani klicatelj se je ponovno oglasil in ni več anonimen………punce ne se več sekirat. Imejte se fajn na ta deževen dan!

in kdo je to? ker sem tudi jaz danes prejela klic …

tudi mene zanima kdo je to? ker sem namreč tudi jaz prejela klic iz te številke…hvala 🙂

Delo trženje kliče iz 239 23 13

vse te podobne številke 01/239 22 xxx. ali 01/239 23 xxx uporabljajo Delo naročnine,
kličejo, da se naročiš na njihove cajtenge, govorijo o velikem popustov na naročnine,
ampak ko letno sešteješ znese veliko.

MAMICUVAM!!

New Report

Close