Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek tel. št. 064…… ?

tel. št. 064…… ?

na mobitelu imam neodgovorjen klic s številke, ki se začne z 064 … gre za 9mestno številko in menim, da klic znotraj SLO.
saj vem, marsikdo bo rekel, naj pokličem nazaj…. ne bom! 🙂
mi pa vseeno ni jasno za katero omrežje/operaterja naj bi šlo?!?!? 064 je bila včasih klicna številka za gorenjsko (Kranj), to se spomnim… 🙂

hej gre za enega izmed slovenskih mobilnih operaterjev. Povedano drugače – to je čisto navadna mobi številka. Moja prijateljica jo ima.

Ja, to je mobilna od T2.
LpS

T-2 mobilna stevilka.

Zakaj vas je tako strah poklicati na neznane stevilke? Ajde tiste tuje, ampak na domace. Kaj skrivate, pa se bojite, da vas je kdo odkril? Ste tako zavrte, zadrte? Res ne razumem.

to ti dam prav s pripombo:zakaj za vraga se ne upajo oglasiti na številko,ki je nimajo v imeniku,pol jih pa žre,kaj ali koga so zamudile…po moje so mal smotane!

prvim dvema hvala za odgovor! 🙂

drugim dvema pa… ni me strah poklicat nazaj, ne 🙂 pred nikomer se ne skrivam, nikogar se ne bojim 🙂
če sem iskrena, neodgovorjen klic je imela moja 10-letna hči. navodilo ima, da neznanih št. ne kliče nazaj.
mene v bistvu niti ne zanima kdo jo je klical (če jo kdo rabi, jo bo že še poklical). ni pa mi bila znana pozivna koda in sem se spraševala kdo bi lahko bil – ne katera oseba, pač pa v smeri, kdo – kakšen (nov) operater ima to klicno kodo?!?

Haha…tkole je…če se ne javš na neznano ali skrito številko,RES NEMOREŠ VEDET KDO TE KLIČE…ČE BI SE JAVLALI,BI TKO ZVEDL…AL PA ČE SI ŽE TOK FERBC POKLIČŠ NAZAJ…JST VEDNO!!!

Neznane številke, sploh če imajo neznano omrežno skupino ali pridejo iz drugih držav, se ne kliče nazaj … je kar nekaj prevar povezanih s telefonskimi številkami, kjer ti trgajo z računa čim se oglasiš ali pa ko pokličeš nazaj.

Mona, Samo, vidva sta p-r-e-f-u-k-n-j-e-n-a

telefonska številka se začne iz 064 …
zanima me samo kateri operater je to ?
🙂

Jaz tudi dobila klic iz 064,2x klicala nazaj,pa se ne javi.Ne morem pa trditi,da mi blo kaj denarja v minusu,ker nism bla pozorna.Imam namreč telefon na kartico.Možno.da gre za prevaro,tudi na Tv blo,naj bomo pozorni na neznane številke.Kateri operater pa ima 064,pa še 6 št.zraven?To po mojem stacionarc.

Jaz tudi dobila klic iz 064,2x klicala nazaj,pa se ne javi.Ne morem pa trditi,da mi blo kaj denarja v minusu,ker nism bla pozorna.Imam namreč telefon na kartico.Možno.da gre za prevaro,tudi na Tv blo,naj bomo pozorni na neznane številke.Kateri operater pa ima 064,pa še 6 št.zraven?To po mojem stacionarc.

Tudi jaz sem dobila klic iz 064 , danes pa na racunu videla bremenitev 1,22 €

pokliči za razlago, kaj so te bremenili, ziher ne zaradi tega klica.

064 je t2

če nekdo tebe kliče, ne plačaš nič.

ne vem od kje vam take čudne ideje,… ne dajat sončkom telefonov, pa ne bodo klicali na 090, pa bo mir.

ja mogoče  ljudje več nezaupajo drugim ljudjem lahko so traume lah je nateg saj  neveš kaj se dogaja po tem svetu raje si pazljiv kot pa da se zajebeš rajš prašaš za pot kot pa da se zgubiš .

Odgovor na objavo uporabnika
samo 1, 30.10.2009 ob 07:39

T-2 mobilna stevilka.

Zakaj vas je tako strah poklicati na neznane stevilke? Ajde tiste tuje, ampak na domace. Kaj skrivate, pa se bojite, da vas je kdo odkril? Ste tako zavrte, zadrte? Res ne razumem.

res ne čutim nobene potrebe, da bi brez veze klical neznano številko!

T2 bi bilo potrebno prepovedati. Na številke, ki izgledajo legalne slovenske mobilne številke vlečejo razne servise iz tujine. To te lahko košta. Že zato, ker se enkrat odzoveš in vedo, da je številka aktivna. A1 in Telekom imajo notranje preverjanje servisov, T2 pa z njimi služi. Kdo te kliče ne veš, razen če preveriš tabelo vseh možnih slovenskih telefonskih kombinacij, kar najdeš na na “bivšem” APEK-u. Ampak to še za strokovnjake ni vedno 100% razumljivo. Skratka številke tipa 041, 051, 040, pa tudi 069 in do neke mere 070. Številke tipa 06? pa so vedno sumljive. Bežite stran od T2.

Sem dobil klic s številke 064*******     Najbolje, da T2 sporočim kompletno številko.

Svoje frende mam v imeniku, če je neznana al pa skrita številka se ne javljam ker je dandanes preveč nategov ali pa tržnih raziskav za katere nimam časa. Še nikoli pa mi ni neznana ali pa skrita številka poslala sms in mi tko povedala kaj želi.

Carpe Diem

Mac

Mac426, 20.06.2022 ob 18:28

Svoje frende mam v imeniku, če je neznana al pa skrita številka se ne javljam ker je dandanes preveč nategov ali pa tržnih raziskav za katere nimam časa. Še nikoli pa mi ni neznana ali pa skrita številka poslala sms in mi tko povedala kaj želi.

Carpe Diem

Mac

Madona, pol pa jaz ne bi dolgo delal, če se ne bi tujim ljudem oglašal na klice. Bi me hitro skenslal..🤣🤣🤣

Bakiadler, 13.11.2021 ob 08:56

T2 bi bilo potrebno prepovedati. Na številke, ki izgledajo legalne slovenske mobilne številke vlečejo razne servise iz tujine. To te lahko košta. Že zato, ker se enkrat odzoveš in vedo, da je številka aktivna. A1 in Telekom imajo notranje preverjanje servisov, T2 pa z njimi služi. Kdo te kliče ne veš, razen če preveriš tabelo vseh možnih slovenskih telefonskih kombinacij, kar najdeš na na “bivšem” APEK-u. Ampak to še za strokovnjake ni vedno 100% razumljivo. Skratka številke tipa 041, 051, 040, pa tudi 069 in do neke mere 070. Številke tipa 06? pa so vedno sumljive. Bežite stran od T2.

Pozdrav, no tule je razlog zakaj ne klicat. Ker so številke zelo podobne našim domačim, saj niso butlji tisti ki to počnejo. Primer št +38658888113 Na prvi pogled je čisto Slovenska omrežna skupina 05, ampak če malo pobrskaš dobiš na netu tole:

Opasnost

09. stu 2023.
Ovaj broj zove i na Telemach slovenske brojeve. Javlja se čovjek na lošem engleskom, ali zna vaše ime i prezime. Budite oprezni! Ne javljati se i odmah blokirati broj.

Že večkrat sem prejela klic iz številke 064 297 089. Ko se oglasim, telefon zvoni, kakor da jaz kličem to številko.

???

Zato takoj ugasnem telefon. Domnevam, da gre res za neko prevaro, ker če bi se zveza vzpostavila, bi verjetno zaračunali meni.

Na telefonu sem številko shranila in jo poimenovala NE DVIGNI – AVTOMAT.

Zadeva rešena.

Bedaki.  Ti nad mano pa sploh.

New Report

Close