Najdi forum

telefon – kateri?

Za nečaka izbiram telefon.

Gledala sem tele, glede na ponudbo (in malo na njegove želje – glede izgleda 🙂 )

Z katerim najmanj brcnem mimo?

Samsung star II

Samsung Ch@t 335

Nokia C3

Nokia C2-02

Ima kdo katerega? Kako ste zadovoljni? Sama izkušenj nimam z drugim kot nokio, pa še ta počasi koraka v 4 leto :))) Bo tudi pri meni potrebna zamejava :)))

Nokia c2 nima interneta, zdaj odvisno koliko je nečak star,ampak internet skoraj zagotovo rabi. Nokia c3 baje dela slabe slike. Samsung II je po mojem predober za otroka,razen če zna res pazit. Tako pa od teh je samsung chat še najbolj primeren

Vašemu nečaku so očitno všeč telefoni s Qwerty tipkovnico.

Samsung Star II je telefon z zaslonom na dotik. Le ta ima dokaj majhen zaslon, ki pa ni tako odziven. Sicer se pa za podobno vrednost dobi že kak drug, boljši telefon. Seveda, če želi imeti zaslon na dotik.

Samsung Ch@t 335 je telefon s Qwerty tipkovnico. Sam telefon je ok, če se večinoma poslužuje pošiljanja SMS – sporočil. Poleg tega ima tudi nizko SAR – vrednost (sevanje), kar je za znamko Samsung značilno. Tudi baterija je ok.

Nokia C3-00 je všečen telefonček. Odlikuje ga izjemna vzdržljivost baterije (tudi do 800 ur). Ima ga moja sestra in je z njim več kot zadovoljna. Stara je 17 let in pošilja morje sporočil. Omogoča tudi WLAN, preko katerega si lahko brezplačno nalaga aplikacije in koristi druge aplikacije (FB, Twitter,…)

Nokia C2-02 je drsni telefon z zaslonom na dotik. Ta telefon predstavlja čisto osnovni telefon za popolnoma nezahtevne uporabnike. Če hoče od telefona kaj več, potem tega ne priporočam.

Če bi izbirala sama, bi se odločala med Samsung Ch@t 335 ali pa Nokio C3-00.

Če vaša telefon dela brezhibno in ste z njim zadovoljni, ni potrebe po menjavi. Seveda je pa to vaša odločitev.

Lep pozdrav!

Lep pozdrav, Nuša

Mah jaz bi ga vprašala, ker tole s telefoni je cela znanost. Sploh če je star več kot 10 let, ima verjetno točno izdelane želje, kaj bi.

če se odločaš za nokio c3 raje poglej za nokio asha 302…..boljši fotoaparat in še kaj drugega od c3…..cena pa tam tam.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close