Telefon,računalnik
Heii vsem…Jaz mam en velik problem…Meni se je včeraj ko sem poslušala muziko na yt se zgodilo naslednje:na sredini muzike se je ustavla pa se vrnila na začetek pa nič nisem stisnila..Za tem pa so se mi spodaj tisti napisi pod muziko prikazali tudi nič nisem stisnila..A je možno da mi je nekdo prišel v sistem??Ali kaj bi lahko bilo to??Pa to se ni prvič zgodilo oz se je na telefonu pred tem pa enih par krat na dveh računalnikih…In sicer takole je bilo…Jaz sem dala ip maminega računalnika in ip ključka za internet računalničaru da bi pogledal zakaj ni nekaj delalo…No in potem sem se s tem ključkom v moj računalnik povezala pa s telefonom v računalnik..Natančneje Itunes in to par krat…Izpisala se je tudi serijska številka telefona…Ker vem da je mamin bivši vdiral v njen prejšni računalnik bi to lahko bilo mogoče…Da ne pozabim omenjat da sta oba računalnika odpirala programe katerih nisma kilikali…Pa včeraj sem šla preverjat gmail račune in sem vgotovila da se je nekdo z mojim gmail računom prijavil v Ljubljani z pcjem 28.3…To nisem bila jaz ker v ljubljani nisem bila že od lani..Prosim za pomoč…Hvala za ogovore že vnaprej…Pa če vas še kaj zanima lahko vprašate..
Forum je zaprt za komentiranje.