Najdi forum

Telefonske številke

Pozdrav

Zanima me, če mi lahko kdo pove, kako najdem nekoga, ki me je naprimer samo poklical in o njem ne vem NIČ – samo številko, ki je neznana.

Kje na netu, lahko dobim to informacijo o uporabniku te telefonske številke.
Saj če nekdo želi biti neimenovan, potem tega ne bo v imeniku…

Sem že šla v Telecomov imenik, pa ne vem, noče mi izpisati – moram še osnovne podatke vpisat, pa jih ne vem…

Torej, kje je še kakšna možnost.

ana

Pusti ljudem, ki ne želijo biti v imeniku, malo zasebnosti.

Če pa ljudje tebi ne dajo miru in bi vseeno rada izvedela kdo se skriva za številko pa pokliči informacije in ti tam povejo komu ta številka pripada.

Če imaš imenik na CD-ju, lahko iščeš samo po številki. Seveda, če je vpisana v imeniku. Če je ni v imeniku, ti je tudi na informacijah ne povedo. Številka je tajna in konec.

V takih primerih zadevo enostavno prijaviš na Telekomu.

en klic se ši nadleovanje… pozabi na Telekom… lahko je tudi Vega ali Simobil

Lstnika neobjavljene številke ti ne sme izdati nihče in ti je tudi ne bo. Vpogled v to ima lahko samo preiskovalni sodnik s posebnim nalogom, pa še to samo kadar gre za hujšo obliko kaznivega dejanja.

Če te neznana številka nadleguje, pri operaterju lahko vložiš prijavo. Lahko pa se enostavno ne javljaš na njegove klice ali pa to številko celo blokiraš. Ampak ker si babji firbec, tega verjetno ne boš nikoli storila, a ne? Hahahh

Sem menila, da bi samo poiskala številko…
Niti ni neznana, vedela sem samo številko, katere klic je bil, nisem pa vedela s kje je bilo klicano.

Niti ni tuja, niti skrita, če je v imeniku in me nekdo kliče – lahko bi nekje bilo na netu – za navadne številke – samo vneseš številko in dobiš naslov od kje je bilo klicano,,, ali kako.

Saj je enako, če bi iskal v imeniku…

No,dolgo delo ali kaj.

Nimam CD-ja.

Je to možno kje na netu…

Torej vem samo številko in jo vnesem – potem pa mi pokaže naslov in ime klicatelja, le je objavljen – kot anonimen pa vem, da ga ni v imeniku.

Hvala vsem, ki ste to že naredili in sedaj lahko poveste…

ana

Imenik na interentu ti ne da podatkov o naročniku samo na osnovi telefonske številke. Za takšno iskanje moraš imeti imenik na CD-ju.

Kaj pa če dobivaš SMSe preko interneta. Veš samo čas, pa , kako lahko ugotoviš, odkod prihajajo.

Če so nadležna, jih pošilja kakšen nebodigatreba.

To je že res, ampak kdo? A to lahko kako ugotovim?

Ena druga,
načeloma se lahko ugotovi (teoretično), praktično pa raje pozabi, ker ne bo šlo.

Tvoja GSM firma načelom iz logov lahko ugotovi iz katerega stržnika na internetu in kdaj je prišel SMS in lastnik tega strežnika načeloma lahko iz logov ugotovi s katere IP številke je bil SMS poslan in lastnik PC-ja načeloma lahko ugotovi kdo je PC uporabljal na dan D ob uri X:Y.

Samo, ljuba duša, tega ne bo nihče raziskoval samo zato, ker ti je nekdo poslal SMS “ljubim te” ;-))

“Imenik na interentu ti ne da podatkov o naročniku samo na osnovi telefonske številke. Za takšno iskanje moraš imeti imenik na CD-ju.”

To NI res. Z malo iznajdljivosti je dovolj samo številka, če je seveda objavljena.
O tem smo že pisali…

KJe se o tem pisali, jaz bi tudi rada tako kot ana to vedela, ker stalno dobivam klice pa mam NET, – ej bi blo superca to UGOTOVIT – že skor tko bi bil zgledal ko UDBA.net 🙂

Aha…

a se kdo gre to igrco…

Dj nej jo pove naprej – Aha – zdaj vem kako ti je ime

kiki-riki

– greš na tel. na netu,
– vtipkaš tel. številko,
– pustiš samo tisto omrežno skupino, ki naj bi bila prava,
– obvezno moraš vpisat ali priimek ali ime, ki ga pa ne veš ;-((((
– napneš možgančke
– se popraskaš za ušesom
– … in potem to nobody pove, da ima (skoraj) vsak v imenu eno od črk a,e,i,o,u.
– torej pod ime vpišeš: ?a? (in išči) nato ?e? (in išči) itd. V 5 poskusih maš da zmagaš. če je cifra seveda javna….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close