Naslovnica Forum Starševski čvek Telefonski klic in dogodek, ki mi ne dasta spati

Telefonski klic in dogodek, ki mi ne dasta spati

Živim sama v visoko- pritličnem stanovanju. Pred dnevi sem leže, na kavču brala knjigo. Kavč je obrnjen proti oknu. Zdelo se mi je, kot da vidim neko premikanje, sence. Nisem prav pogumne sorte, a sem vseeno vstala in šla pogledati kaj se dogaja. Pred oknom je stal moški in si onegavil svoj spolni ud. Začela sem kričati nanj, on pa je si je gor potegnil hlače in zbežal. Tako sem bila šokirana in prestrašena, da nisem mogla zaspati. Spustila sem roleta, kar ni moja navada, si prižgala televizijo in si natočila kozarec vina. Še sama ne vem, kdaj sem omahnila v spanec.
Zbudilo me je zvonenje stacionarnega telefona. Zvok mi je neznan, saj me nanj res nihče ne kliče, razen anketarjev. Pa mi pravi moški glas na drugi strani, če lahko dobi Lučko. Pravim, da bo pomota. Pa spet moški, da ne, da ni pomota, da na drugi strani je pa Mrak. Pa jaz še kar da je pomota, a on meni, da naj že prižgem lučko, da bo Mrak bolje videl kaj počnem. Postala sem totalno panična. Zvlekla sem se v en kot in klicala policijo. Njim se je vse skupaj zdelo hecno. Policist mi je celo rekel, da se očitno nekdo fino zabava no moj račun. Oba dogodka, ki sta se mi zgodila povezujem, policistu se zdi to zgolj naključje. So mi obljubili, da bodo naredili en krog okoli bloka kjer živim in mi predlagali, da imam zvečer vedno spuščene vse rolete. Več mi v danem trenutku, bojda niso mogli pomagati.
Vsak večer me je groza. daje me nespečnost, če spim pa imam nočne more. Za nekaj dni bo k meni prišla sestra, saj se ta trenutek počutim tako zelo ranljivo. Ne vem, če sta dogodka povezana. Ko grem ven imam občutek, kot da sem opazovana. Res me je groza in strah!
Nikomur ne zaupam. Ko ne morem spati pa pišem, da se zamotim in poslušam glasno glasbo.

Daj ne seri, ti to resno? Meni bi peljali na psihiatrijo, če bi se mi kaj podobnega zgodilo.

Očitno se je en psiho spravil nate. Kje hudiča je telefonsko dobil? Imaš javno objavljeno?
Omisli si alarm (tudi na oknih) in kamero daj na okno. Sedaj se že ugodno to dobi.
Pa kupi si solzilc.
Lahko dobiš podatek iz katere telefonske si dobila klic?

Dobod enga soseda, da mu polomi rebre.

En škaf ledene vode pomaga. 😉

Ko oči zaspijo Se angeli zbudijo (Jan P.)

Sočustvujem, ampak strah ga bo zabaval … če kliče, mu z mrtvo hladnim glasom povej, da še eno tako naredi in naj si začne kriti hrbet, ker boš poskrbela, da mu vse kosti polomijo. Na okno daj list z napisom: Vem, kaj delaš, pazi se. Pa okoli okna pojdi vsake toliko z velikim nožem. Moraš delovati kot večji psihopat … tko je.

Reči, da je nek neprijavljen shod pri tvoji hiši. Bojo policaji takoj prileteli.

Ako ni provokacija, Zberi dokaze, če se bo še dogajalo, pa une zavese si zrihtaj, skozi katere se notri težje vidi.

Tako je! Ali pa reci, da so anti-maskarji, pa da napovedujejo neprijavljen shod proti parlamentu in da grozijo Janši.

Kako ti gre pa drugace postavljanje zase, na solosno v zivljenju?

Da meni takole en pred oknom, bi ga zvaznila, mu ne bi nikdar vec padlo na pamet.
Tega po telefonu bi pa odhebala.

Ce bi bila tako v pritlicju, bi imela pa resetke na oknih.

Pac, kar lahko, to zavarujes, kar ne mores, se branis in postavis zase! Trdno in odlocno!
Ne dovoli si biti zrtev!

Verjetno je ta prvi tip šel urinirati, klicatelj pa se hecal ali zmotil.
Previdnost ni odveč, bodi pozorna, če se ponovi, ni pa treba panike (pomoje). Je veliko vsakdanjih varnostnih praks npr. Zaklepanje vhodnih vrat, spuščanje rolet, rešetke ali pregrada na balkonu in oknih pritličnega stanovanja so kar … Normalne.
Pri nas smo še dovolj kmečki, da imamo vlomilce, ki si želijo praznega stanovanja (potrkati na les), tako, da kar mirno in pozorno.
Lp

ker si je hlače gor potegnu ko te je zagledal 🙂 najbrž nisi več mlada.

Že tako sem ena reva, ki jo vsak šum prestraši, zdaj pa mi še domišljija dela 100/ h in sem čisto posračkana.

Jp, srečne samozadostnice ste to. 😅

Te zelo razumem, da si prestrašena, verjetno se je nekdo odločil, da te bo malo zalezoval, imam izkušnje s tem. Ko naslednjič pokliče, mu z nizkim, globokim, strašljivim glasom zašepetaj, da veš, kdo je, in da ne bo več dolgo živel 🙂 Če bo stal pred oknom, pa kakšno grozno masko gor in nož v roko in ga glej. Pa da vidimo, če bo še kaj upal. Taki psihiči se radi izživljajo, dokler imajo občutek, da so močnejši in da so ženske neke šibke žrtve, ustraši ga nazaj, zelo.

Odziv policije je pa neprimeren. Mislim, da obstaja tudi neka možnost, da se na Telekomu pozanimaš, s katere številke je bil klic, povprašaj.

Ce pravis, da te na stacionarni telefon klicejo samo anketarji, se zmeni s kakim prijateljem, po moznosti takim, ki nima najbolj neznega glasu in nastopa, da telefon za nekaj casa prevezes k njemu. Bo “luckarja” hitro minilo veselje do klicanja.

Povprašaj tvojega telefonskega operaterja, najbrž je to telekom, s katere številke si dobila klic. Nato prijavi na policijo to številko, da si dobila grožnje in ustrahovanje. Grožnje in ustrahovanje, policisti obravnavajo in tudi morajo speljati uradni postopek proti klicatelju.
Pod oknom pa nastavi kakšne kaktuse, da bo onemogočen dostop. Ker si v pritličju, bi bilo dobro, da bi imela tudi kakšne rešetke na oknih, tudi zaradi vlomilcev.

Tud jaz sem enkrat naletela na enega drkota. Sem mu kar rekla naj lepo pospravi to revščino, ko bo imel kaj več za pokazat naj pa spet pride. Revež se je tako ustrašil, da je zbežal z hlačami med koleni. Kar se pa telefonskega klica tiče pa verjetno ne bi bila tako korajžna. Je kar grozno, sploh ker ne pričakuješ.

Aja, a drkota pa pričakuješ 😉

Aja, a drkota pa pričakuješ 😉
[/quote]

Kva je s tabo? Valda ga ne pričakuješ, samo ena stvari sen nam zdijo hujše kot druge. Meni drko tudi ne bi predstavljal takega problema kot en scary telefonski klic sredi noči.

Kakšen beden poizkus, dajte nam malo boljše izzive, kar se izmišljotin tiče, noo….I want to believe.

Kakšen beden poizkus, dajte nam malo boljše izzive, kar se izmišljotin tiče, noo….I want to believe.
[/quote]
Sam ta Mrak in Lučka je pa izvirna😆


Sam ta Mrak in Lučka je pa izvirna😆
[/quote]

To je res, pa uno, ko je reva “omahnila” v spanec…….pa še par takih. 🙂

Daj nehaj no, to se en norca dela iz tebe. Oba dogodka po moje nista povezana. Zgolj naključje.

Kakšen beden poizkus, dajte nam malo boljše izzive, kar se izmišljotin tiče, noo….I want to believe.
[/quote]A ti res moras, vsak komentar posrat s spakedrano anglescino za tretjesolce?

New Report

Close