Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Telegrami ob rojstvu

Telegrami ob rojstvu

Pozdravljeni,

Prijateljica bo kmalu rodila. Vem da bo  vsega vesela in bi ji poslali telegram z darilom. Ker se je v nekaj letih trzisce spremenilo, vas sprasujem kje sedaj vzet telegram z darilom, da je bolj unikatno in da, v primeru oblacil, lahko izberem velikost, ki bo prisla na vrsto kasneje. Ali celo mogoce komplet z jedilnim priborom in posodo….pri nas smo vse to s pridom uporabljali.

Tist kar je aktualno je v ponudbi 🙂 Vzami kar ti pade v oči. Js sm v petek pošiljala nek paket za prvi odtis nogic in poleg lični škatlci za prvi zobek, lasek..  maš albume, krasne okvirje, brisačke, za higieno.. 🙂

Jaz sem nedavno posiljala preko TelegramMedo, prisel je cez 3 dni in se to po mojem posredovanju, posiljala sem ga hcerki in se dobro, da sem jo vprasala, ce ga je dobila, ker ga ni in ko sem klicala na to firmo so imeli kup izgovorov zakaj ga se niso poslali, potem pisanje na e- maile in tik pred odhodom iz porodnisnice je koncno dobila telegram. Tako, da bi ga lahko sama v 3 dneh pes dostavila. Ce bi ga posiljala komu drugemu sploh ne bi preverjala ali je bil dostavljen ali ne. Od zdaj bom posiljala samo preko Poste, te privat firme so en sam nateg.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 8538, 14.01.2024 ob 09:39

Jaz sem nedavno posiljala preko TelegramMedo, prisel je cez 3 dni in se to po mojem posredovanju, posiljala sem ga hcerki in se dobro, da sem jo vprasala, ce ga je dobila, ker ga ni in ko sem klicala na to firmo so imeli kup izgovorov zakaj ga se niso poslali, potem pisanje na e- maile in tik pred odhodom iz porodnisnice je koncno dobila telegram. Tako, da bi ga lahko sama v 3 dneh pes dostavila. Ce bi ga posiljala komu drugemu sploh ne bi preverjala ali je bil dostavljen ali ne. Od zdaj bom posiljala samo preko Poste, te privat firme so en sam nateg.

Js mam pa s tem telegramom super izkušnje. Vedno preko njih. Majo pa navado, da zadržijo telegram, če je vrednost njega nad 35€, do plačila. Takrat preprosto pošlješ potrdilo plačila in odobrijo pošiljanje.. nkol mi niso dolgo odpisovali al pa se ne javli.. maš pa smolo..  v času covida, so dostavljali na dom in to zelo hitr..

New Report

Close