TELEKOM ALI TELAMCH
Mi smo s Telemachom čisto zadovoljni. Ne vem, če še, ampak pred časom je bila primerljiva opcija cenejša pri Telemachu.
Absolutno.
telemach..
Mi ga imamo in brezplačno se pogovarjamo, če kličemo nekoga, ki ima prav tako Telemach.
Samo daleč stran od Telemacha, če si pametna. Sama se od avgusta prepiram z njimi, ker so mi leto in pol zaračunavali nekaj, ker ne bi smeli. Natančneje dodatni sprejemnik, ki je bil v sosednjem bloku in ne v mojem stanovanju. Na reklamacije se požvižgajo, na pritožbe ne odgovarjajo, previsoke položnice pošiljajo dalje. Skrajno neprijazni, in naduti. Oni seveda popolnoma nič krivi, čeprav sem jim krivdo dokazala. Oni že 4 mesece zadevo raziskujejo in je še niso raziskali. Tako da… odločaj se s pametjo.
Je pa res, da sem bila tudi jaz zadovoljna z njimi, dokler niso naredili tega sranja. Ampak, ker vidim kako nesramno se obnašajo zdaj, mi je jasno, da sem se o njih motila. Zelo!
Jaz sem pa zadovoljna s Telekomom. Imajo dobro pokritost, sodobno opremo, stabilen signal. Vse reklamacije ali odprava motenj je rešeno hitro in brez težav.
Imam izkušnje z obema operaterjema. V tvojem primeru bi Telekom takoj odločil, da si budala ti, se ne bi niti pretvarjali;-)
Resno, ob prvem priklopu sem dobesedno popi**** nad Telemachom in je letelo nekaj res besnih pritožb. Ko so zrihtali stvari, vse BP. Ko smo se selili, smo želeli priključek prenesti na nov naslov, vendar Telemach žal še ni pokrival tega področja. Z nekaj debate smo se dogovorili, da nam niso računali prekinitve vezave. Na novi lokaciji Telekom edini ponudnik – za se ustrelit. Vse od signala, podpore naročnikom in cene. Tisti hip, ko je Telemach pripeljal optiko, smo zamenjali (Telekom nas je med drugim tudi predčasno brez opozorila odklopil, ko smo nakazali, da kanimo prekiniti naročnino). Urgentni priklop BP, servis tak, da sem dol padla. Vse štima od takrat.
Smešno. Pri Amisu kličeš vse fiksne številke zastonj.
Sem v podobni situaciji in sem šel malo preračunat, če se nam bolj splača telekom ali telemach. In sem ugotovil, da je telemach cenejši in nekaj več dobiš (za nižjo ceno dobiš dve mobilni številki; telekom 1). Pa še to da telekom omejuje da ne moreš delit mobilnega interneta. Spodaj je pripet izračun, če koga zanimajo točne številke.
http://shrani.si/f/3G/fm/3Zqn1ED0/img9340.jpg
Če komu zgoraj ni slike odprlo.
Samo dalečstran od Telekoma! Že res bežen pogled poka
E, da ima vsaj za 80% višje ene od vseh ostalih operaterjev. To je le še eden od načinov ropanja naročnikov SdS črede in njenih pijavk pod imenom TSMedia ipd…!
Forum je zaprt za komentiranje.