telekom koliko plačujete
Za paket NEO al kaj drugega, pač TV in internet. Jaz malo manj kot 70 €, v tem je še programski dodatek HBO 10€, pa najemnina modema par evrov itd.
Meni se zdi dosti. Glede na to, da oglašujejo kako imajo paket neo za 28 €????
Ne bi menjala ponudnika, ker vse ostalo štima, vse deluje BP. Če kaj rabiš, so takoj na voljo…
nič več, 13.04.2023 ob 14:17
Plačevala sem 35e. Samo internet.
Prestopila k A1, plačujem 25. Ista hitrost.
TV nimam že več let. Ni šans da plačujem 70e za gledanje bedarij. Je vse na netu.
Ampak potem nimaš TV programov… moj mož gleda poročila na Slo, kakšne tekme, jaz gledam kanal ID, me zanimajo tiste krimi resnične zgodbe…
ojoooj, 13.04.2023 ob 14:01
Za paket NEO al kaj drugega, pač TV in internet. Jaz malo manj kot 70 €, v tem je še programski dodatek HBO 10€, pa najemnina modema par evrov itd.
Meni se zdi dosti. Glede na to, da oglašujejo kako imajo paket neo za 28 €????
Ne bi menjala ponudnika, ker vse ostalo štima, vse deluje BP. Če kaj rabiš, so takoj na voljo…
Seveda imajo NEO po 28€, samo pod določenimi pogoji. Ne znaš prebrat?
PAKETI NEO PO ENI SUPER CENI
Izberite enega izmed paketov NEO in ob vezavi za 24 mesecev izkoristite enotno naročnino 28 EUR do enega leta:
· – novi naročniki, ki ste hkrati naročniki izbranih mobilnih paketov: 1 leto
· – novi naročniki: 6 mesecev
· – obstoječi naročniki, ki ste hkrati naročniki izbranih mobilnih paketov: 3 mesece
Po pretečenih mesecih z akcijsko ceno se začne zaračunavati redna mesečna naročnina paketa po takrat veljavnem ceniku.
Kvaliteta se plača, 13.04.2023 ob 21:27
Imajo veliko storitev, vse dobro delujejo. Tehnična pomoč je hitra, znajo pomagat. Na informacijah ti na mail prijazno odgovorijo in te potem še pokličejo.
Aja, a drugi pa ne? Imam hitrost interneta 500/100. Dosega dkoraj polno hitrost. Deluje nemoteno. Vkljucena tudi mobilna tv za 5 naprav, brezplacen vogo, brezplacen hbo max in to vse za kar dosti nizjo ceno od telekoma. Prijazni vedno, imaš tudi internetnega tehničnega svetovalca, na morebitne težave takoj odreagirajo. Sosed recimo je tudi sel od telekoma k A1 zaradi cene.
takole, 13.04.2023 ob 14:58
Seveda imajo NEO po 28€, samo pod določenimi pogoji. Ne znaš prebrat?
PAKETI NEO PO ENI SUPER CENI
Izberite enega izmed paketov NEO in ob vezavi za 24 mesecev izkoristite enotno naročnino 28 EUR do enega leta:
· – novi naročniki, ki ste hkrati naročniki izbranih mobilnih paketov: 1 leto
· – novi naročniki: 6 mesecev
· – obstoječi naročniki, ki ste hkrati naročniki izbranih mobilnih paketov: 3 mesece
Po pretečenih mesecih z akcijsko ceno se začne zaračunavati redna mesečna naročnina paketa po takrat veljavnem ceniku.
Po 10 letih pri Telekomu šla na A1.
Račun za popolnoma iste storitve več kot pol cene.
Zdaj plačujem samo 44eur, pri Telekomu dobrih 100eur.
Malo je spremembe pri daljincu,
Kakšne stvari bolje, kakšne slabše…
Isti kanali, samo na drugih cifra, net, tv, mobilni, ob uporabi nobenih sprememb ne zaznam…
Razen da mi več kot 50 eur ostane v denarnici