Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Telekom Slovenije namerno ukinil Šport TV in še nekaj kanalov

Telekom Slovenije namerno ukinil Šport TV in še nekaj kanalov

Za vse športne navdušene, ki nikakor ne moremo sprejeti dejstva, da je naš državni in največji operater Telekom Slovenije zameglil edino slovensko športno televizijo z izgovorom, da so jim povišali ceno. Ko jim je pa PRO PLUS povišal ceno, so pa vsi to sprejeli.

Šport TV ima vse TV pravice pogodbeno vezane dolgoročno (Serie A, MXGP – Tim Gajser, Eurocup – Cedevita Olimpija.

Serie A bo ta vikend zelo huda (Inter – Roma, petek, Lazio – Juventus, Atalanta – Verona sobota,
ženska slovenska reprezentanca v rokometu se bori na svetovnem prvenstvu na Japonskem,
Cedevita Olimpija bo naslednji teden lovila naslednji krog Eurocupa z Nanterom v sredo, 11.12.

Nevem ali samo mene to pogreje, da te zvabijo s ponudbo in potem naslednji teden vržejo ven najbolj popularni športni kanal, ali še koga? Razmišljam, da bi odpovedal pogodbo in šel h konkurenci. Ima kdo kakšno akcijo?

prijatelj, pa kdo sploh še ima tv na telekomu?:) če hočš met vse športne kanale v hd, ti je najjači telemach. s1-s3 hd, sk1-sk6hd, eurosporthd,…
evo ti akcije na EON pakete (trojčke) – 50% 12 mesecev do 6.1.
Vaš link

Hvala. Verjetno bodo Šport tv umestili nazaj, saj je po mojih informacijah velik osip iz Telekoma h konkurenci. Mi bomo zamenjali s koncem januarja, ko nam poteče vezava. Hvala Telekom in adijo.

PRIJAVO POSLATI NA AKOS……

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close