Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Telekom SR…E

Telekom SR…E

Zanima me če je še kdo nasedel novi ponudbi od Telekoma? Če še niste, naj vas moja izkušnja odvrne.
Sem zamenjal že nekaj operaterjev (tekom let) pa je tole poden, najslabši od vseh.
Slab signal, rešitve ki jih ponudijo so -..zamenjava baterij ali pa pridite v naš center!
T2 je vedno prišel naokrog, A1 je opravil online, Telekom pa nima pravega daljinca za Plazma TV. Si predstavljate!? Njihov IR daljinec je vse kar lahko ponudijo. Pripravljam povzetek za zvezo potrošnikov.
V glavnem.. Sramota!

Se podpišem.
Najbolj me jezi, da se ponašajo s tradicijo, čas pa jih je povozil.
Ni čudnega da za vabo ponujajo Tv za 1 €.

Ne razumem, kaj te točno moti… daljinec ti ne dela? In si predstavljaš, da bo operater prišel mimo in ti ga bo zamenjal oz. prinesel novega? Ali pa ga poslal po e-pošti? Kako si to predstavljaš?

Pri telekomu me moti edino to, da jih nikoli ne dobiš na telefon, oz se prena-čakaš, dokler bi sploh prišel na vrsto. Res ne vem, vedno ko kličem, sem v čakalni vrsi in me prej mine.
Tako da če jih rabiš telefonsko, jih redko dobiš.
Se pa hitro odzovejo na e-mail.

Ne vem kako je pa pri drugih operaterjih.

Nasprotno, mi smo zadovoljni. Konkurenca je res velika in zato nekateri ponujajo vse živo v paketu, še vedno pa je v totalu Telekom optimalen, tudi cenovno.

Tudi meni najbolj sede Telekom. Če preračunaš, sploh ni dražji od ostalih. Agente v klicnem centru je res težko dobiti, zgleda, da jih je premalo, lahko pa jim pišeš in te pokličejo oni.

Pozdravljeni,

žal nam je, da nas težko dobite na telefon. Lahko se drugič naročite tudi na call-back in vas pokličemo mi.

Lep pozdrav,
Telekom Slovenije

Pozdravljeni,

žal nam je, da nas težko dobite na telefon. Lahko se drugič naročite tudi na call-back in vas pokličemo mi.

Lep pozdrav,
Telekom Slovenije
[/quote]
Kaj pa tisto o swizcu??
Tragedija ste!

Kaj pa tisto o swizcu??
Tragedija ste!
[/quote]

Pa daj napiši že še svojo izkušnjo z njimi, da vidimo, če je res taka tragedija.

In ne, nisem “Telekomovec”, da ne bo pomote….

Pa daj napiši že še svojo izkušnjo z njimi, da vidimo, če je res taka tragedija.

In ne, nisem “Telekomovec”, da ne bo pomote….
[/quote]
……, in ne ne bom ti pisal izkušnje, napisal sem jo njim!

……, in ne ne bom ti pisal izkušnje, napisal sem jo njim!
[/quote]

..potem pač neupravičeno šimfaš na MONu, sprijazni se.

..potem pač neupravičeno šimfaš na MONu, sprijazni se.
[/quote]
Če nisi opazilo sem repliciral telekomu!

Če nisi opazilo sem repliciral telekomu!
[/quote]

kopunček, daj umiri se….. 😀

Mislim, tko to je. Ko je kaj narobe, posameznik misli, da je edini, ki mu ne dela. Razvajeni. Jaz ima 5 lokacij. Dve Telekom, eno T-2 in dve A1. Telemach niti pogledam ne, odkar sem letoval v Kranjski gori, kjer je imela lastnica apartmaja njihove storitve. Roko na srce, sem zadovoljen res le s Telekomom. Tam sem si izbral eno deklco, kateri vsake tolko pisem na ma mail, da me poklice. Za nujne stvari pa grem tud v vrsto. Tko ko k dohtarju in k peku. Itd. Edino kar me moti je to, da ne dobim popusta za vec prikljuckov, razen ce dam mobilne zraven kar imam pa reseno prek firme. Pri T2 izbire nimam druge zaradi optike, ce ne bi ze sel. A1 pa kmalu zapustim. Pa ni nekega posebnega vzroka. Cene ko potegnes crto so tam tam. V mojem primeru je Telekom za odtenek cenejsi. Tako da, ne jamrajte. Ko kaj ne dela, sporocte, oddajte zahtevo za nizjo narocnino in pejte ven na luft odpocit mozgane od neta. Bomo pozim hiberniral pred Tv-jem.

New Report

Close