Telekom – T2
Odločamo se, da bi šli s telefonom iz Telekoma na T2, ker se nam zdijo bistveno cenejši klici.
Zanima me če je pri prestopu kakšen “hakeljc” in ga ne vidiš, potem ti je pa žal. Ali moramo biti na kaj še posebej pozorni? Verjetno bi vzeli tudi internetno povezavo, ker jo sedaj še nimamo?
Kako pa je npr. potem z morebitnim prestopom nazaj na Telekom? Sedaj je se nam zdi najugodnejši T2, mogoče bo čez nekaj časa Telekom, ali pa kaj drugega.
Za vse nasvete bom zelo hvaležna.
Če imate optiko v hiši oz. v bližini je OK. Številko dobiš drugo, Telekom pri odpovedi sedanje zavlačuje 100/h. Sicer je pa res veliko cenejši. Mi plačujemo cca. 6500 sit (se opravičujem za tolarje) za telefon in internet. Dobiš tudi nov telefon in vso ostalo “mašinerjijo”, tako, da ti ni potrebno nič kupovati.
Internetna povezava je pogoj za vse. Tako za televizijo kot telefonijo. Tu ne gre za klasično telefonijo ampak za tako imenovano IP telefonijo.
Vsekakor priporočam. Pred časom so bile težave z Telekomom, ker niso hoteli sodelovati. Kako je sedaj ne vem. za več informacij si breberi kakšen računalniški forum. Srečno!
Mi smo pred kakimi dvemi, tremi meseci šli na T2 in ni primerjave, stokrat bolje!! Nam je bilo strašno žal, da nismo že prej šli, koliko bi prihranili v primerjavi s tem oderuškim Telekomom! Na t2-ju nam mnogo hitreje dela internet (čeprav imamo najpočasnejšo in najcenejšo verzijo!), telefona plačujemo skoraj enkrat manj, še posebej cenejša je pa tujina, npr. hrvaška, več kot trikrat manj! (mislim da je pri t2 minuta s hrvaško 9 sit, pri Telekomu pa okrog 30!! saj ne moreš verjet!) Hvala bogu, da je nekdo končno prekinil Telekomov monopol! Toplo priporočam t2, in tudi jaz upam, da ne bodo čez čas še oni ppdražili, a najbrž niso tako neumni, ker jim je v interesu, da imajo čim več (zadovoljnih) strank, kvečjemu se bo morda Telekom spametoval in malo spustil cene, a takrat bo že prepozno zanj! :))
Aja, pa še če kličeš nekoga, ki ima tudi t2, se pogovarjaš zastonj!
Pa še en velik plus: tu dobiš zraven telefonski aparat, kjer vidiš vse klice, dohodne, odhodne, zgrešene, če te ni doma, vidiš rdečo lučko, ko prideš, in veš takoj, da je nekdo klical, in kdo… skratka, super! Lahko daš tudi na speaker-phone, torej se brez slušalke pogovarjaš itd. Tudi vsi moji kolegi do sedaj so še bili zelo zadovolnji s t2, nisem še zasledila kake pripombe, edino kar je bilo, da smo morali dolgo čakat, takrat ko jim je še telekom metal polena pod noge in jih onemogočal.
Tako da res, toplo priporočam!
Midva sva šla na začetku marca na telemahov telefon, pa so nam kar hitro zrihtali odklop.priklopili so ga nama že 7.marca in od takrat sva lahko klicala iz sposojene številke ker sva svojo prejšno prenesla vendar sva mogla počakat..čakaš malo manj kot tri tedne in potem ti izklopijo in številko prenesejo ta sposojeno pa izklopijo.No glih danes so izklopili telekomov telefon.Pa še telefon sem dobila zraven.In na netu dobiš svoj račun in spremljaš porabo klicev.Naročnina pa je sam 3,94 evra.Klici pa so v tolarjih 4,4 sit .Telemahovi,ljubljanski kabel,de.tel imajo zastonj.vse mednarodne cene pa so 9.9 sit.Edina slaba lastnost tega telefona je ko zmanjka elektrike in povezave z netom tudi telefon ne dela.No saj imamo mobi telefone.