Telemach 2 tedna mi že ne odgovorijo na mail
Telemach info mi že več kot dva tedna ne odgovori na mail, ki sem jim ga poslala.
Dobila sem samo avtomatski odgovor, da si bodo zaradi povečanega obsega dela vzeli čas?
Ker imam možnost spremljat tudi ostale, jih imam res dovolj
Siol odgovarja še isti dan. T2 v dnevu ali dveh.
Oni pa nič. Nobenega pojasnila, odgovora -nič. Na popolnoma enostavno vprašanje. Očitno imajo vse v razsulu in deluje le avtomatika.
Gremo menjat vse 3 naročnike in se selimo drugam.
Ti so resni samo pri pošiljanju napačnih položnic.
da na tako neresno, neodgovorno podjetje, še v življenju nisem naletela. Škoda zgubljati besede. Z vsakim novim dejanjem kažejo,da so totalno nesposobni.
Naročnik je drug, ki odloča o tem, kje bodo storitve, ne jaz.
Niso vredni zgubljati besed, škoda časa in energije za tako adijo firmo. Še prvošolčki bi bili bolj sposobni.
Najhuje je, ko rabiš najti sogovornika, ker imaš problem, ampak tega sogovornika ni. Podajajo si te kot ping pong žogico. Prevezujejo, da prekine, obljubijo, da bodo sporočili naprej, pa ne, te usmerjajo na mail, ki ne dela. Vse, samo osebe, ki bi uredila, kar rabiš uredit, ne najdeš. Firma je razbita, decentralizirana na manjše enote, ki sama zase sploh ne funkcionirajo. Ko hočeš iti više po lestvici, podatkov ne najdeš. Jih ni. Na netu ne obstajajo.
Po tem iti na A1 je bil pravi balzam. Človek se je javil in bil celo pristojen za nekaj! Stvar urejena v minuti.
Zmeraj znova se čudim, kakšne težave imate eni s Telemachom. Jaz sem jih dobila na telefon vsakokrat ko sem jih potrebovala (no velikokrat to res ni bilo) in tudi na maile sem dobila zmeraj odgovor, res da je pa običajno trajalo nekaj dni.
Jaz nimam z njimi nobenih težav, za trojčka + 2 mobilni številki plačam cca 60 evrov. A je kje ceneje?
Jaz imam pa v zvezi z kontaktiranjem Telemacha same pozitivne izkušnje.
V zadnjih mesecih smo nekaj spreminjali pri naročnini, res so naredili dve napaki, a klicala sem jih dvakrat na 080 številko. Obakrat takoj dobila zvezo in zadevo razrešila takoj.
Ravno v petek sem poslala mail z daljšim problemom. V ponedeljek! me je poklical gospod in sva zadevo uredila.
Tako da ne vem, kaj vi počnete, da nikoli nikogar ne dobite oz. vam ne odgovarjajo. Mogoče jih pa samo nap….ite in sploh ne razložite problema?
Telemach je ok, dokler vse špila. Takoj ko je problem, je pa odzivnost katastrofalna. Sam sem potreboval 3 mesece, da sem uspel dobit račun za mobitel na pravi naslov ter še dva dodatna in ničkoliko klicev, da sem ga uspel dobit še v elektronski obliki. Pa vsakič, ko sem klical, je bilo vse zrihtano…. čez dva tedna pa spet opomin na SMS, da je račun neplačan.
Malo je manjkalo, da bi jim vse skup nesel nazaj v trgovino in zagnal v tintaro.
Med A1 in Telemachom ni nobene primerjave. Telemach je lahko cenejši, ampak z vidika podpore strankam ni primerjave. Ne vem pa, kaj je na voljo pri vas. Mogoče kakšen kabelski operater?
[/quote]
Sem šla za hec malo primerjat Telemach in A1. Pri A1 bi morala vzet največjo shemo TV programov (in torej najdražji paket), da bi dobila programe, ki so pri Telemachu že v “srednjem” paketu, pa en program, ki ga kar rada gledam, bi še zmeraj manjkal. Tako da ni razlika samo v ceni ampak tudi v vsebini ponudbe. Pa najcenejša opcija za mobilni telefon pri Telemachu je 5,5 evra, pri A1 pa 10,9.
Sem šla za hec malo primerjat Telemach in A1. Pri A1 bi morala vzet največjo shemo TV programov (in torej najdražji paket), da bi dobila programe, ki so pri Telemachu že v “srednjem” paketu, pa en program, ki ga kar rada gledam, bi še zmeraj manjkal. Tako da ni razlika samo v ceni ampak tudi v vsebini ponudbe. Pa najcenejša opcija za mobilni telefon pri Telemachu je 5,5 evra, pri A1 pa 10,9.
[/quote]
To je larifari. Če bereš malo teme na MONU, vidiš, da Telemach te sheme jemlje zelo po domače in samovoljno meče programe ven. In jim nič ne moreš. Ti se boš vezala za dve leti, že jutri pa lahko ostaneš brez najljubšega programa, ker jim je “potekla pogodba”. Medtem ko jaz pri A1 plačujem srednjo shemo, odklenjeno imam pa najdražjo. Nimam pojma, kako. Tako da imaš prav, ne moreš upoštevati samo cene, ampak odnos do strank. Jaz osebno sem raje pri operaterju, kjer dobim več kot plačam, namesto pri operaterju, ki mi vzame, kar sem plačala in nenehno spreminja sheme.
To je larifari. Če bereš malo teme na MONU, vidiš, da Telemach te sheme jemlje zelo po domače in samovoljno meče programe ven. In jim nič ne moreš. Ti se boš vezala za dve leti, že jutri pa lahko ostaneš brez najljubšega programa, ker jim je “potekla pogodba”. Medtem ko jaz pri A1 plačujem srednjo shemo, odklenjeno imam pa najdražjo. Nimam pojma, kako. Tako da imaš prav, ne moreš upoštevati samo cene, ampak odnos do strank. Jaz osebno sem raje pri operaterju, kjer dobim več kot plačam, namesto pri operaterju, ki mi vzame, kar sem plačala in nenehno spreminja sheme.
[/quote]
Pri Telemachu sem že precej let in nisem nič vezana, lahko odidem drugam, kadar hočem. In programi, ki jih želim, so že vsa leta, edino kak je še dodan od takih, ki me zanimajo. Tričetrt jih itak ni za gledat in bi bilo enako pri kateremkoli operaterju. A1 pa enega programa, ki ga rada gledam, sploh nima, v nobeni shemi.
To, da pri kakšnem operaterju dobiš več kot plačaš, je larifari. Meni povsem zadošča, da dobim toliko kot plačam. In to pri Telemachu dobim.
Pri Telemachu sem že precej let in nisem nič vezana, lahko odidem drugam, kadar hočem. In programi, ki jih želim, so že vsa leta, edino kak je še dodan od takih, ki me zanimajo. Tričetrt jih itak ni za gledat in bi bilo enako pri kateremkoli operaterju. A1 pa enega programa, ki ga rada gledam, sploh nima, v nobeni shemi.
To, da pri kakšnem operaterju dobiš več kot plačaš, je larifari. Meni povsem zadošča, da dobim toliko kot plačam. In to pri Telemachu dobim.
[/quote]
Kateri je pa ta famozni program?
Poden od podna je Telemach grem na telekom optiko. Imel sem totalni trojcek pa so mi položnice pošiljali iz total tv in iz telemacha. Katastrofa so sm živce zgubil. Ob podpisu pogodbe so obljubljali 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} cenejse poloznice pa sem lepo pokasiral polno ceno.
Telekom sploh nima “optike”. Hitrost prenosa 150mbps downloada lahk dobis ze na navadnem coax kablu brez njihovga genexis modema.
40mbps uploada je pa totalno premal ko imas vec kot 2 druzinska clana.
> biu na telekomu pa smo placvali za njihovo 300/40 “optiko” in ni blo cez dan nikoli vec kot 80mbps s tem da smo od njihove opticne postaje oddaljeni cca 500 metrov.
Edin kar nam je blo vsec je biu 7 dnevni ogled za nazaj ampak itak bo telemach to kmalu dobiu z svojim novim eon skatlam.
Glede poloznic bi pa sou na najblizjo PE pa se prtozu. Ce si pa kr tih pa valda da ne morjo vedt