TELEMACH
Vsaj 1x na teden me pokličejo iz Telemacha in mi razlagajo o nekih novih paketih in ugodnostih. Vsakič znova jim na kratko povem, da v kolikor bom želela kaj spreminjati se bom osebno oglasila.
Mislim gnjavijo in gnjavijo. Ali nimajo neke baze podatkov, koga so že kontaktirali in koga ne.
Vsaj 20x so me že klicali in ponujali eno in isto.
Še koga?
Res ste eni budale tle gor. Pri telemachu, ko se priklopite dobite 7 papirjev in vseh 7 dokumentov v 99{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} primerih vsi podpišejo. A kdo od vas sploh prebere vse kaj podpisujete! Seveda ne, ker vsem zaupate. Zato vas kličejo kar naprej, ker ste podpisali nekaj kar jim to dovoljuje. Jaz delam za telemach zato vse to vem!
Sploh ti papirjev ne dajo za podpisat, ti jih niti ne pokažejo, podpises elektronsko na tisti tablici…
Tako da veliko.imate za urediti glede spostljivosti.do stranke. Ker je vase poslovanje poden.
[/quote]
To je vse res. Naše poslovanje je poden od podna, ker najbolj pomemben dokument je ravno ta, kjer date soglasje, da vas lahko “obveščajo.”
Papirologije je dosti, ko se nekdo priklopi in ga pridemo priklopit. Tablice so samo za kake poštarje. Bodited samo pozorni na način kako vas obveščajo. Nikoli ne obklukajte telefona ampak samo e-mail. Še najbolj, da tisti papir raztrgate pred monterji. Nihče vas ne more prisilit, da ga podpišete.
To je vse res. Naše poslovanje je poden od podna, ker najbolj pomemben dokument je ravno ta, kjer date soglasje, da vas lahko “obveščajo.”
Papirologije je dosti, ko se nekdo priklopi in ga pridemo priklopit. Tablice so samo za kake poštarje. Bodited samo pozorni na način kako vas obveščajo. Nikoli ne obklukajte telefona ampak samo e-mail. Še najbolj, da tisti papir raztrgate pred monterji. Nihče vas ne more prisilit, da ga podpišete.
[/quote]
Sploh ga ne date, dobila sem neko tablico za podpisat, kao, da papue pride po posti, ki ga po slabem mesecu se vedno ni.
Ne spravljaj se ti na nas, ti si del firme, ki posluje gnilo, tam zred, ce si za kaj. Ker si isti podn, dokazujes svoj odnos in odnos firme… to je nespostljivost do dtrsnk in da za vaso slamparijo se derete in zmerjate stranke, namesto, da bi vi vase gnilo delo uredil
Sploh ga ne date, dobila sem neko tablico za podpisat, kao, da papue pride po posti, ki ga po slabem mesecu se vedno ni.
Ne spravljaj se ti na nas, ti si del firme, ki posluje gnilo, tam zred, ce si za kaj. Ker si isti podn, dokazujes svoj odnos in odnos firme… to je nespostljivost do dtrsnk in da za vaso slamparijo se derete in zmerjate stranke, namesto, da bi vi vase gnilo delo uredil
[/quote]
Ne vem kdo je budalo. Tisti ki podpisuje brez da prebere, ali kdo drug.