Najdi forum

Splash Forum ‘Teorije zarote’ Telemach ali A1

Telemach ali A1

Izbiram operaterja za tv, internet in dva mobilna telefona. Sem pred dilemo, izbrati Telemach ali A1. Kaj mi priporočate?

Telekom

pa dajmo malo pogledati, koliko in kje vi plačujete za te storitve
evo jaz plačam za 3 mobitele, TV, internet in štacionarni telefon skupaj 135 evr. na mesec pri Telekomu. pravijo mi kolegi, da plačujem preveč.

Tudi jaz plačujem pri Telekomu odločno preveč., zato tudi razmišljam o menjavi. Me pa zanima, kako ste dejansko zadovoljni s Telemachom oz A1.

Od dragega Telekoma, ki je bil sicer dober po kvaliteti, sem zdaj pri A1 za 30 eur na mesec manj z 2 letno vezavo. Internet večkrat šteka in je počasen, tv ima čudno shemo, se mi ne zdi pregledna. Mobitel deluje ok. Telemah mi je nadležen in zoprn, ga ne maram. Mogoče poglej še T2, zdaj imajo neko akcijo. Lahko se obrneš na Optispin, ki ti brezplačno zate pomagajo najti najboljšo ponudbo po tvoji meri.

Meni je T2 čisto v redu. Vse dela, ni izpadov.
Če ne T2, pa Telemach. Samo, če ne stanuješ kje v hribih. Tam se ne da podatkov uporabljat. Vsaj jaz jih ne morem, ker je prešibek signal.
Za v hribe je še vedno Telekom najboljša izbira.

Tele mah je ratal tako profi, v kontra smislu, da niti pod razno ne več.
Raje Telekom preplacujem, pa, da imam red in tisto, kar plačam.

Če nečesa ni, niti se z butci ne da zmenit, čemu bi se plačeval?
Halo!
Telekom jim je odskripnil večino frekvenc, lani v tem času in sedaj so neuporabni.

Mi smo pri Telemachu pet let in smo zadovoljni.
Vse brezhibno funkcionira.

New Report

Close