TELEMACH – GNOJ OD GNOJA
V izogib izgubi živcev vam MOČNO ODSVETUJEM sklenitev razmerja z Telemachom. Sam sem na mojo veliko žalost sklenil razmerje z njimi in pri njih je vse narobe:
– nemogoče jih je priklicati na katerokoli številko, tudi po več dni ne
– ne odzivajo se na maile po več dni
– pošiljajo napačne obračune in vedno se zmotijo v vašo škodo
– TV je potrebno neprestano nadgrajevati
– in še in še ………..
Skratka, močno ODSVETUJEM!!
Zamenjala sem jih s T2 .
Podpišem!
ja, nekaj podobnega…
ful je treba pazit na to, kaj ti zaračunavajo, pa še če jim dokažeš, da so se zmotili in ti pošljejo dopis, da so nekaj neupravičeno zaračunali, se ti lahko zgodi, da “pozabijo” stornirat neupravičeno zaračunan račun in dobiš poziv odvetnika, da so te dali v izvršbo.
Odkar so pojedli tušmobil, je šlo za 200 procentov dol. Že dva meseca čakam da bi mi odobrili nižji mobilni paket…
Imamo samo TV prek njih, odkar so prevzeli Turnška, pa dela načeloma vse OK, na enem računu so se res zmotili in nam nekaj neupravičeno zaračunali, pa sem klicala, jim poslala mail z dokazilom in so na naslednjem računu to upoštevali.
Je baje enkrat “mrknila” TV za par ur – pa sem to ugotovila po prebranem na MON-u, TV-ja še sploh nisem prižgala takrat.
Hvala za informacije. Sem imela preblisk, da bi šla na njihov mobitel, pa si bom premislila.
Saj živimo v ZLOveniji!!!! Raj za lopove, tajkune, morilce, kriminalce, koruptivce, še vreme je v dreku.
Če ti Slovenija ne paše, greš lahko kam drugam.
od kod toliko problemov? pri meni dela vse, tv, računalnik, stac.telefon in mobi brez problemov
Pri meni je delalo vse ok nekaj let. Dokler mi niso kot sem že pisala začeli zaračunavati dodatni sprejemnik, ki ga sploh nisem imela ampak se je izkazalo, da je bil pri sosedih v drugem vhodu bloka!! Čeprav so svojo napako ugotovili, mi do danes, ko teče že 5(!) mesec, preveč plačanega zneska niso vrnili. Prav tako so mi nekaj mesecev zaračunavali in bi mi še, če ne bi preklicala pogodbe, sprejemnik, ki sem ga plačala. Čeprav imam potrdilo za to, oni že peti mesec ugotavljajo ali je to res ali ne, medtem so mi seveda naprej zaračunavali prevelik znesek. Na moje pritožbe s priporočeno pošto ne odgovarjajo, če mislijo, da bom odstopila, se motijo.Svoj denar pač zahtevam nazaj prav tako kot bi ga oni. Da ne govorim o ignoranci in nesramnem odnosu. Vsakokrat, ko se oglasim pri njih, mi obljubijo, kako me bo drug dan poklic ta ali oni šef, v vseh teh mesecih me ni še nihče!
Vsi imamo mobitele pri njih, tv, internet….. Samo enkrat je prišlo do težave, ki je bila kmalu rešena.
Mi smo pri njih in nimamo pripomb. So na voljo, ko ji potrebujemo.
Pri meni je delalo vse ok nekaj let. Dokler mi niso kot sem že pisala začeli zaračunavati dodatni sprejemnik, ki ga sploh nisem imela ampak se je izkazalo, da je bil pri sosedih v drugem vhodu bloka!! Čeprav so svojo napako ugotovili, mi do danes, ko teče že 5(!) mesec, preveč plačanega zneska niso vrnili. Prav tako so mi nekaj mesecev zaračunavali in bi mi še, če ne bi preklicala pogodbe, sprejemnik, ki sem ga plačala. Čeprav imam potrdilo za to, oni že peti mesec ugotavljajo ali je to res ali ne, medtem so mi seveda naprej zaračunavali prevelik znesek. Na moje pritožbe s priporočeno pošto ne odgovarjajo, če mislijo, da bom odstopila, se motijo.Svoj denar pač zahtevam nazaj prav tako kot bi ga oni. Da ne govorim o ignoranci in nesramnem odnosu. Vsakokrat, ko se oglasim pri njih, mi obljubijo, kako me bo drug dan poklic ta ali oni šef, v vseh teh mesecih me ni še nihče![/quote]
a do šefa se pa ne da priti?
SEDAJ MI JE JASNO, ZAKAJ ŽE 10 DNI ČAKAM NA NJIHOV ODGOVOR, POSLALA SEM MAIL, KER SO MI PREVEČ ZARAČUNALI, KLASIKA V MOJO ŠKODO, NA TELEFON JIH NE DOBIŠ, ODGOVORA NI, AMPAK JAZ NE BOM POPUSTILA, JIH BOM PRIJAVILA NA ZVEZO POTROŠNIKOV, BANDO NESPOSOBNO!
Zveza potrošnikov nima nič s tem, kontaktirati moraš Tržno inšpekcijo
Pri nas vse dela bp. Ko je kakšna težava pa odpravijo kar hitro. Pri napaki na računu pa pač naredi reklamacijo in to je to. Lahko ti edino priporočam, da jih pokličeš čim prej v dnevu ali pa zvečer, takrat so manjše gužve na linijah.
Imamo pri Telemachu intermet, televizijo, stacionarni telefon in mobi. Vse dela OK. Pa tudi cena je ok.
Jaz sem bil pri Amis-u več kot dve leti.potem sem šel k Telemachu.Po parih dneh sem ugotovil,da pri tem operaterju,sploh ni pogojev,da bi vstrajal še dve leti,da poteče vezava na paket.Gledanje programa brez zamika zamrzuje,z zamikom je sploh katastrofa,prevrtavanje naprej,sploh ne sledi dejanskemu stanju prevrtenega,nonstop zamrzovanje.Z zamikom imajo tako malo programov,da glava boli.Gledanje programov brez časovnega zamika,je kot da jih ni,saj ne moreš gledat oddaje,ki se začne ob 10.42,drugo ob 15.37,tretjo ob 0.54,da ne govorimo o tem,da so reklame po deset minut in je praktično več reklam v celotni oddaji,kot pa same vsebine oddaje.Skratka,ne nasedite obljubam Telemacha,ker so za Amis-om 10 let v zaostanku.Ne vem kako je z ostalimi operaterji,vendar sem jaz šel po enem mesecu nazaj k Amis-u.To naj ne bi bila reklama za Amis,vendar kritika za Telemach.Kako se boste,pa vi odločili,je pa vaša stvar.
Marjan
Jaz sem pri Telemachu že nekaj časa. V prejšnjem mesecu pa se mi zračunali mobilne podatke, ki jih nisem porabila, usaj zavestno ne in to sicer 6€ za približno 51mB. Menim, da so podatki preveč dragi. Poskusila sem jih tusi poklicati in jim pisala mail, pa ni odgovora. Imam pa s Telemachom še druge težave rec. ne lovi povsod signala, učasih sploh ne dela, in noče klicati v nekatera druga omrežja
Lahko se le strinjam z napisanim. Telemach MOČNO odsvetujem vsem, ki razmišljajo. Sam zbežim od njih ob prvi priliki. Meni so namesto ene naročnine, ki sem jo naročil, poslali kar tri, potem me pa še odjavili niso od simobila, čeprav so obljubili, da bodo to storili, tako da sem moral plačati še ene mesec naročnine pri simobilu. Ko sem stvar poskušal reklamirati me pravno podučijo, da z njihove strani ni bila storjena nobena napaka. Pravno se zavarujejo, pred slabo publikacijo se pa ne morejo in sreča za takšne forume…
Se strinjam, jaz tudi imam oste težave. Še mogoče večje. To je prelepa beseda gnoj od gnoja.
Telesmeh je totalnem Kur*u… to bando je samo za v zrak spustit. Kolegica dela pri njih, pa imajo zaposleni med oddelki nepošlihtane zadeve… reklamacij toliko, da jih ne morejo sproti pohendlat, tržijo telefone, ki jih sploh nimajo…stranka čaka in ko ni nič iz tega, jih stera nekam in gre drugam.
Tržna inšpekcija nima nič stem, ko sem imela probleme (v bistvu moja mama) sem pisala na APEK oz. AKOS (novo ime), pa te pi*** skup držijo, samo sem vseeno dosegla svoje in zmagala. RES SO GNOJ OD GNOJA!!!
Se opravičujem….če jim rečem gnoj, gnoj žalim. Gnoj je koristna zadeva, saj brez njega nič ne zraste.
Ga ni imena za njih!!
Forum je zaprt za komentiranje.