TELEMACH – GNOJ OD GNOJA
Jaz imam na telemachu telefon v paketu imam 50gb mobilnih v slo, skratka pri njih sem že 1.5leta in so mi že po 2 mesecu nabili račun za 50€ ker bi naj porabil mobilne ki jih nisem še največji drek pa je to da sem najprej mogel čakati 2 meseca, da so mi odobrili da je šlo res za napako nato pa so mi dali dobropis, boli me k…c za dobropis denarja pa ne vračajo. Nikoli ne vzet telefona ali karkoli od njih(nasvet).
Nikoli več ne grem na Telemach. Ne vem kako lahko sploh še poslujejo glede na to kakšno štalo delajo konstantno
Tudi jaz imam tezave z tem operaterjem. Pri njih sem ze 2 leti res paket ki ga imam je stalno ista cena kar je vse lepo in prav. Pred mesecem dni se narocil novega iphona 11 pro max in ga zdaj cakaj vec kot mesec dni. Seveda ker sem oddal rezervacijo v poslovalnici me obvestijo ko prispe telefon ampak od tega ni nic niti nihce neve kdaj prispe.
Sem pa zasledil da nekdo prodaja taksen telefon in je bil kupljen ja telemachu. In ni mi jasno kako je lahko dobil telefon jaz pa se ne ki sem ga med prvimi narocil. In kako lahko lazejo da ga ni nikjer za dobit ce ga je lahko ta tip dobil.
A1 in Telekom ze imajo zalogo samo oni ne.
Ima mogoce tudi taksno tezavo?
Bil pri vseh operaterjih in to kar ima Telemach, je še zadovoljivo.
A1 in T2 – 30 min na liniji in se nihče ne oglasi in pokliče nazaj
Telekom: imajo v centrih neke listke, kjer piše da boš na vrsti čez 20 min. Seveda. uro in 20 sem čakal
Cena in kvaliteta storitve: Telemach daleč pred vsemi. Se vidi da tujci znajo delat.
Imaš pač slabo izkušnjo. Predlagam, da jim pišeš na FB sporočilo, vedno odgovorijo in se zavzamejo. LP,Jaka
Pri nas doma internet že odkar smo pri telemachu ne dela, ko pa jih pokličemo (če se javijo) imajo vedno drug izgovor. Prejšnjič so poslali “strokovnjaka” ki naj bi odpravil napake. Delo je opravil v dobrih 2 minutah in talrat je internet delal normalno naslednji dan pa je bilo že vse po starem! “Delo” je opravil s tablico in predvidevam, da nam je samo začasno okrepil internet. Ker imajo preobremenjene mreže preklapljajo med uporabniki, ker se jim več kor očitno s tem ne da obadati! Sram jih je lahko! Oglašujejo se kot največji in najboljši slovenski operater in zaradi nekega že pridobljenega statusa mislijo, da pa jim zdaj ni potrebno več delati!!!
Povrh tega so še lopovi. Preko satelitske antene ne morejo zagotavljati nekaterih športnih programov, krivijo pa “drevesa v bližini”, anteno pa je montiral njihov monter. Imel možnost postaviti anteno , kam je hotel…
Kot drugo si še lopovi in lažnjivci: iz njihove spletne strani so odstranili objavo o povišanju cen telefonije, zaradi česar sem odstopil od pogodbe…
To se zdijo sicer male lopovščine. Ampak, ko se ljudje naučijo lopovščine, jo bodo izvajali tudi pri velikih zadevah, ko se bo ponudila priložnost. Podjetje, ki tako posluje je nagnusno in škoduje družbi.
Očitbo si eden izmed srečnih, ker pri nas internet crkuje po 3x na dan, ko jih kličeš, če se javijo po 40min ali pa po 20ih klicih ti ne znajo pomagat in tako naprej
Forum je zaprt za komentiranje.