Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Telemach – ima še kdo trenutno težave s TV programi

Telemach – ima še kdo trenutno težave s TV programi

Tako na digitalni kot analogni mi dela kanal A, POP TV in še nekaj programov, na ostalih so motnje.
Še kdo tak problem?

Jep tudi, Viški konec…

============================================= "Prijazne besede so lahko kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen." Mati Terezija

Šiška tudi.

Moste tudi

Tudi Siska:((Mah,s tem Telemachom sam neke tezave zadnje case;((

Tudi v centru Lj so težave. Kako sem vesela, da se Telemacha čez 2 tedna znebim.

mi tut težave pri operaterju Telemachovem 🙁

Ampak res..

Pri nas tudi ne dela.

Konstatne težave – internet. Najbolj pade dol na začetku vikenda, torej petek, pa skozi ves vikend slabo vleče. in to že nekaj mesecev.

Velik problem imajo tudi z cheap in švoh routerji, ki jih dajejo na uporabo naročnikom telemach storitev. Sploh če imaš Mac opremo. Enostavno nekompatibilno, švoh signal – obljubljajo da vleče do 200 m, pa ne veče niti v zgornje nadstropje stanovanjske hiše……
Preverjeno še z nekaj uporabniki Mac-ov, ki imajo podobne težave. Že en Mac pa en prenosnik ali iPad je problem, kaj šele, če jih je več. Misija nemogoče. Pa tudi tisti, ki ne uporabljajo Macov, imajo težave, ko priklopijo sočasno gor več kot dve napravi.

Bo treba očitno res operaterja zamenjat.

Mene bolj moti to, da se hvalijo koliko programov ponujajo, čeprav se programi podvajajo(HD, normalni). Pa polno teh južnjaških programov, ki jih nihče ne bo gledal in zasedajo prostor. Pa njihovo nenehno odklepanje pa zaklepanje programov, ter zatemniteve v času tekem( če že ponujajo programe, naj prej poskrbijo za pravne zadeve). Moje osebno mnenje je, da je bila na analogni tv dosti boljša izbira programov, pa čeprav jih je bilo dosti manj.

Teledrek in ne telemach

Enako je v Bežigradu. Non stop težave s TV, internetom in telefonom! Sem jim zagrozila, da ne bom plačala storitev, ki jo ne dobim. V zadnjih 2 mescih sme jih klicala že 8x, 2x je bil serviser pri nas…še vedno ne dela. Tv ne dela če ga ne prižgem vsak dan (sem pogosto po par dni odsotna) o telefonu pa sploh ne bom izgubljala besed…..mislm katastrofa, ene in iste težave. Nesposobni so, že prvič ko so prišli priklapljat so morali prit kar 3x!!!

New Report

Close