Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Telemach in Valu (ex moneta)

Telemach in Valu (ex moneta)

Ali se da plačevati oz. je omogočeno ali še vedno ne?

ne

Lahko pa si naložiš aplikacijo na pametni telefon, gor napolniš dobroimetje in plačuješ preko aplikacije. https://www.valu.si/mobilna-aplikacija

Ali vam ta Valu sploh deluje? Kogarkoli vprašam, ima neke probleme z njim. Pa še veliko klikanja je.

Potem se ti veliko bolj splača kupiti kartico aircash. Lastnik tega je HR narodna banka, torej ni nek nateg. Kupiš jo za 5eur v vsaki trafiki, ali Petrolu. Potem si pa polniš, spet, ko greš mimo 3DVA, rečeš za A-bon v “xxx” vrednosti. Obenem si moraš naložiti aplikacijo, ki je obenem tvoja “denarnica”. Preko nje lahko komu nakažes denar, plačaš v trgovini, dvigneš denar na bankomatih, in pa ( zame najbolj pomembno), kupuješ preko neta. Nihče te ne nadzoruje, ker ni treba dati svoje davčne številke. Pa še nekaj ….. če AirCash priporočiš se trem, dobiš 30eur dobropisa ( kar samo od sebe se ti nakaže na tvoj AirCash račun. Če je kdo zainteresiran, naj mi pošlje SMS ( moja št.: 064/271-411 ), zato, da pošljem SMS, kjer je link, do AirCash aplikacije. Če se boste trije odločili za MasterCard AirCash kartico, dobim jaz 30€.

(Med drugim veliko ljudi,.ki delajo v SLO, to kartico uporablja za prenos – v dveh klikih-denar v druge države. Predvsem na Balkan. Deluje po celi EU.

Račune boste morali plačati. Al ne

New Report

Close