Najdi forum

Telemach- kranj

Pozdravljeni,
Pred kratkim sem zamenjala operaterja in seveda zaradi ugodnosti odšla na telemach. Ker je bila akcija navedena da velja samo preko interneta sem seveda poskusila tako narociti mobitel in paket ker pa se je zakompliciralo pri vnosu za osebne podatke ( hotela sem na firmo) sem poklicala na telemah centralo tam so mi vse zrihtali in seveda ker am hotela takoj mobitel je naredila pogodbo tako pa prevzamem mobitel v poslovalnico meni je bila najblizje telemach kranj kjer so imeli zeljen mobitel na zalogi. Tam bi mogla smo placati prvi obrok + kavcijo ter podpisati pogodbo ter bi dubila mobitel. Ko sem tja prisla zaposlena ni hotela dati mobitela oz. Je odgovorila da nemore dati mobitela ker je pogodba narejena tako da mi kao oni posljejo mobitel. Na sreco ko sem bila tam me je iz centrale telemacha se enkrat poklicala una k sm se vse z njo zmenila ter je rekla da to ni res da je narejena pogodba tako da prevzamem mobitel v poslovalnici ko je ta rekla da hoce z prodajalko govort v poslovalnici da bi morebitne napake odpravili je prodajalka rekla d noce z njo govort in tako smo se na koncu zmenili s centralo da mi posljejo mobitel. Zelo neugodna izkusnja. Ker pac so pogodbene trgovine telemacha placane od tega kok novih narocnikov imajo je pac prodajalka hotla d storniram uno pogodbo ter v poslovalnici pri njej sklenem pogodbo. Zalostno da se jim gre sam za posel kok novih narocnikov bo sklenilo pogodbo v poslovalnici. Ko pa sem prisla domov mi je brat isto povedal da je imel podobno izkusnjo kot jaz. Da bi isto mogel prevzeti samo mobitel v TELEMACH TUS KRANJ pa mu una ni hotla dt pol je sel pa v TELEMACH lj rudnik pa je vse takoj zrihtu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close