Telemach TV in internet
Zanimajo me vaše izkušnje s Telemachom kot ponudnikom TV in interneta – a to na optiki. Po možnosti v Lj.
Ima kdo – oz je kdo priklopljen na njihovo optiko? Zadovoljen?
Hitrosti interneta res takšne kot obljubljajo?
Kaj pa TV – oz EON Box… je v redu? Zadovoljni?
Vse deluje kot je treba – ali so kakšni problemi in motnje?
Hvala lepa za vaše izkušnje.
Sicer ne v Ljubljani ampak v Domžalah, priključeni na optiko, imamo EON Box. Internet dela v redu, ne vem točno, kakšna hitrost je ampak recimo kak film se mi naloži v par minutah.
EON Box mi je super, ker lahko gledam program za 1 teden nazaj. Na razpolago so še neki filmi in serije, ampak je itak filmskih programov in dobrih filmov na TV programih čez glavo dovolj.
Poleg EON paketa imamo še dva mobilna telefona in ja, sva zadovoljna tako s ponudbo kot s ceno.
Se mi zdi da sem že 20 let na telemachu…ni info številki so buksli sploh okoli naročniških razmerji. Ko dobiš tehnično pomoč z njimi ni problema. Je pa ažurnost odvisna od pogodbenika na tvojem koncu. Pri nas je dober in čez to nimam pripomb. Drugače pa dvigneš glas in se stvari hitro uredijo. Ker mislijo, da bomo za njihove napake mi misali razne pritožbe in čakali. Če so ZaJ imajo da uredijo, brez, da jaz pošiljam kakšne dopise in reklamacije.
Smo šli s telekom optike na Telemach KABELSKO omrežje, trojček EON lite, ker je ceneje in internet vseeno dovolj hiter (100 Mega) in imamo kljub temu več TV programov kot prej. zelo zadovoljni s storitvami. Ni optika, ampak so verjetno podobnosti med njihovimi storitvami na optiki, kar se tiče vmesnikov itd.
Prav smilijo se mi zaposleni na Telemachu, res.
Kako si mislite, da imajo vse niti v rokah.
Kako si upate povzdigovati glas.
Oni so samo posredniki.
Samo posredujejo informacije.
Reklamacije pa si sami pišite. Na info@telemach.si.
Pa ne napisat not samo “internet mi ne dela, lp”.
Tukaj ni govora a dela internet ali ne to je za tehnično podporo. Če ti odvzamejo stvari, ki jih imaš v pogodbi in za to dodatno plačuješ pa jaz ne bom opravljal njihovega dela in tratil svoj čas za nekaj kar je njihova obveznost. Če imam jaz na pogodbi napisano kaj mi pripada je njihova dolžnost, da preverijo mi vklopijo nazaj brez mojih dopisov.
Toliko kot smo imeli pri telemahu težav, jih tut približno pri nobenemu drugemu operaterju nismo imeli. Niti nam niso poslali pogodbe, odnos in podpora totalna katastrofa, da ne govorim o koksialcu (ja za optiko še niso slišali) k je tehnologija iz srednjega veka… ok mogoče to še nekak prežvečim, ampak odnos in pregovarjanje (to da 2 meseca prosiš da ti sploh pogodbo pošljejo, pa je na koncu sploh nism dobil, pa sem moral kjub vsem težavam vseeno poravnati stroške….mislm pa a ste normalni).
Uglavnem priporočam za vse ki imate jeklene živce in ne uporabljate interneta in televizije
Sicer je tema stara a rada bi napisala kako je pri nas. Imamo Telemach 9 let. So odzivni ob težavah, ki so bile redke. Nazadnje nam je prenehal delat modem za internet, otroka pa ga rabita za šolo. Ni pomagalo nič kar sem naredila.Sem klicala in razložila situacijo in je bila težava rešena naslednji dan. Zdaj imamo nov modem in je zopet vse ok.
Edino kar me moti pri Telemachu je teženje, da bi menjala paket ter, da bi pri njih imela naročnino za mobitel. Vsakič povem, da ne zanima a se klici ponavljajo znova in znova.
Ja, pri meni isto. Samo dve leti sem imela pri njih telefon in koliko je bilo to enih klicev … Kot da ljudje nimamo pametnejšega dela v življenju. Non-stop teženje.
In kot pravijo – Telemach je okej, dokler nimaš kakšnega birokratskega zapleta. Potem se znajdeš pa v neki vzporedni resničnosti samih Butalcev, iz katere zelo težko najdeš izhod.
Kdor še izbira in se ne more odločit, samo daleč stran od telemacha. Moje izkušnje so sledeče: Najprej so me klicali in klicali in klicali, govorili in govorili kako mi je potekla pogodba, naj sklenem novo za dobo 2 let, da mi dajo v tem primeru za 6 mesecev 25{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popust in bla bla bla, kar se je kasneje izkazalo, da je res bla bla bla. Ko mi je crknil internet, mi je “svetovalec” dejal, da ne more poslati tehnika, dokler ne sklenem nove pogodbe za dobo 2 let. Halo??? Ker sem imela že vsega vrh glave, sem rekla, naj mi pogodbo pošljejo in glej ga vraga, popusta v njej ni bilo omenjenega. Da ne bom dolgovezila, tudi dobila ga nisem. Ko sem urgirala, so mi rekli, da je očitno prišlo do nesporazuma v komunikaciji. V glavnem, šlo je za navadno goljufijo!!!
Kdor še izbira in se ne more odločit, samo daleč stran od telemacha. Moje izkušnje so sledeče: Najprej so me klicali in klicali in klicali, govorili in govorili kako mi je potekla pogodba, naj sklenem novo za dobo 2 let, da mi dajo v tem primeru za 6 mesecev 25{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popust in bla bla bla, kar se je kasneje izkazalo, da je res bla bla bla. Ko mi je crknil internet, mi je “svetovalec” dejal, da ne more poslati tehnika, dokler ne sklenem nove pogodbe za dobo 2 let. Halo??? Ker sem imela že vsega vrh glave, sem rekla, naj mi pogodbo pošljejo in glej ga vraga, popusta v njej ni bilo omenjenega. Da ne bom dolgovezila, tudi dobila ga nisem. Ko sem urgirala, so mi rekli, da je očitno prišlo do nesporazuma v komunikaciji. V glavnem, šlo je za navadno goljufijo!!!