Telemach zadovoljstvo
Vsako leto ukinejo par TV programov, jih nadomestijo s kao boljšimi.
Položnica se podraži, programe stran.
In potem, ko se končno uspejo dogovoriti z dobavitelji, dajo spet programe nazaj in jih reklamirajo kot “nove”.
Zdaj bodo spet odstranili nekaj programov in dodali druge.
A se ne znajo malo prej z denarjem zmenit, pa plačat, da uporabniki nemoteno gledajo kanale? Ne pa, da jih odstranijo, se dogovorijo, plačajo in dajo kanale nazaj in se delajo, da so ” novi”.
Internet sem 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, da ni 300Mbit/s. Oz. vsaj 280Mbit/s. Če pa kdo ima toliko, naj pove. To reklamirajo, pol pa dejansko je odvisno od infrastrukture na tvojem območju oz. hiši/bloku.
Jaz osebno odkar sem sklenila narocnino pri njih imam same probleme. Poloznice niso prihajale, zaracunali so mi dvakratni znesek, zaracunali so mi stroske za telefon ki naj bi bili za eno leto brezplaceni.
Poloznice za oktober nisem dobila, po smsju so mi poslali znesek placila 40,65, zraven link za placilo ki je bil 51,70, dva dni kasneje pa ze 74,80.
Konstantno prihaja do izpada interneta, problemov z nedelujocimi programi itd.
Poraz.
Tudi mene zanima. Sem na A1, osnovni paket, pa mi kar naprej crkuje internet. Redno plačujem račun, ki je še enkrat večji od naročenega osnovnega paketa. Kar naprej mi pišejo, da sem porabila zakupljeno količino podatkov in da mi vsak nadaljni prenos zaračunajo… Poleg tega vsaj 10 dni na mesec nimam dostopa do interneta, mož prav tako(tudi na A1), čeprav ima paket z mnogo večjo količino podatkov. Zdaj me kličejo s Telemaha in ponujajo neomejeno količino podatkov za nižjo ceno. Kakšne so vaše izkušnje s Telemahom? Se držijo tega, kar so obljubljali? Tudi pri njih prihaja na telefonu do izpada internata?
Pri Telemachu sem bila nekaj let. Pač nimaš s čim preverjati zato si zadovoljen. Ko je drugi izvajalec pripeljal optiko pa smo želeli zamenjati. Odnos, ki so ga pokazali, me je odvrnil, da grem še kdaj nazaj ali da ga komurkoli priporočim. Po enem letu kalvarije, tudi z odvetnikom, sem zadevo zaključila s precej grenkim priokusom. Od njih ni nobenega odgovora, en do drugega ti vežejo, na koncu zelo nesramni, ne rešiš nič. Potem pa dobiš izvršbo, ki so jo predali zunanji odvetniški družbi, ki spet za vsa vprašanja obrača nazaj na Telemach. Pa ni šlo za namerno neplačilo, ampak za zaračunavanje po že oddani odpovedi.
Sedaj dela internet bp, hitro, tv in ogled nazaj dela v nulo, programov malo morje. Cena? Z dokupljenim dodatnim proramskim paketom je skupaj s mobilno telefonijo ravno pol cenejši od Telemacha.
crna_vrtnica_neprij, 07.10.2021 ob 14:36
Pri Telemachu sem bila nekaj let. Pač nimaš s čim preverjati zato si zadovoljen. Ko je drugi izvajalec pripeljal optiko pa smo želeli zamenjati. Odnos, ki so ga pokazali, me je odvrnil, da grem še kdaj nazaj ali da ga komurkoli priporočim. Po enem letu kalvarije, tudi z odvetnikom, sem zadevo zaključila s precej grenkim priokusom. Od njih ni nobenega odgovora, en do drugega ti vežejo, na koncu zelo nesramni, ne rešiš nič. Potem pa dobiš izvršbo, ki so jo predali zunanji odvetniški družbi, ki spet za vsa vprašanja obrača nazaj na Telemach. Pa ni šlo za namerno neplačilo, ampak za zaračunavanje po že oddani odpovedi.
Sedaj dela internet bp, hitro, tv in ogled nazaj dela v nulo, programov malo morje. Cena? Z dokupljenim dodatnim proramskim paketom je skupaj s mobilno telefonijo ravno pol cenejši od Telemacha.
Pri kom pa imaš zdaj?