Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Telemach zadovoljstvo

Telemach zadovoljstvo

Kako ste zadovoljni s Telemachom, koliko plačujete?

Naceloma cena je ok. Storitve jim pa malo sepajo eon se ugasa.
Modem imajo pa totalen podn. Nek genexis vlece v R 5m… na terasi mi ne vlece vec wifi. Ce vprasas njih je to normalno. Prej siol mi je vlekel k sosed.

Sploh nisem zadovoljna z internetom. Danes je spet vse ven padlo, bog ve kdaj bodo uspeli popravit! Še dobro, da obstaja Hot!

Vsako leto ukinejo par TV programov, jih nadomestijo s kao boljšimi.
Položnica se podraži, programe stran.
In potem, ko se končno uspejo dogovoriti z dobavitelji, dajo spet programe nazaj in jih reklamirajo kot “nove”.
Zdaj bodo spet odstranili nekaj programov in dodali druge.
A se ne znajo malo prej z denarjem zmenit, pa plačat, da uporabniki nemoteno gledajo kanale? Ne pa, da jih odstranijo, se dogovorijo, plačajo in dajo kanale nazaj in se delajo, da so ” novi”.
Internet sem 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, da ni 300Mbit/s. Oz. vsaj 280Mbit/s. Če pa kdo ima toliko, naj pove. To reklamirajo, pol pa dejansko je odvisno od infrastrukture na tvojem območju oz. hiši/bloku.

Meni je OK. Paket eon full + 2 mobilna telefona 63 evrov.
Tričetrt programov iz osnovnega paketa itak ne gledamo, poleg RTVSLO 1 in 2 pa občasno POP in Akanal v glavnem filmske in športne programe, včasih HRT, pa BBCEarth ima odlične dokumentarce in ArteTV. Ostale lahko zaradi mene takoj črtajo.

Večina ko smo prišli z teleinga na telemach. Sploh nimam radi tega operaterja. Sami problemi in 15mb uploada za 61 na mesec? Dej bejži nekan….

Ob prvi priliki grem dol z telemacha.

"Mediocre minds usually dismiss anything which reaches beyond their own understanding."

Danes sredi dneva je Telemach urgentno odpravljal težave, crknil ji internet in mobilna telefonija. A so imeli kakšen hekerski napad, ve kdo kaj več o tem?

Danes sredi dneva je Telemach urgentno odpravljal težave, crknil ji internet in mobilna telefonija. A so imeli kakšen hekerski napad, ve kdo kaj več o tem?

Telemah je največje sr… Mi imamo s TV kar naprej težave, vedno je nek slab signal, pa smo sredi LJ.

Telemah je TV kablaš, o internetu in telefoniji nimajo kaj dosti pojma.

A tudi vi v tem tednu dobivate kakšne telefonske klice s strani operativnega centra Telemach, ko vam ponujajo “ugodne pakete” pol leta zastonj ipd. za mobilno telefonijo, če prestopite k njim od drugih operaterjev?

Jaz osebno odkar sem sklenila narocnino pri njih imam same probleme. Poloznice niso prihajale, zaracunali so mi dvakratni znesek, zaracunali so mi stroske za telefon ki naj bi bili za eno leto brezplaceni.
Poloznice za oktober nisem dobila, po smsju so mi poslali znesek placila 40,65, zraven link za placilo ki je bil 51,70, dva dni kasneje pa ze 74,80.
Konstantno prihaja do izpada interneta, problemov z nedelujocimi programi itd.
Poraz.

A misliš TeleSmeh ? :)))

Jaz osebno sem zadovoljen z njihovimi storitvami. Lahko tudi zamujam 30 dni z plačilom položnice, pa ni nobenega problema.

prfuknjeni debili zategnjeni u betico.

Telemach je največji kurac, skos nč ne dela pa nimajo pojma.
PRFTUNKJENI!!!! DO AMENA!!!!!

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 2427, 25.05.2021 ob 19:39

prfuknjeni debili zategnjeni u betico.

Telemach je največji kurac, skos nč ne dela pa nimajo pojma.
PRFTUNKJENI!!!! DO AMENA!!!!!

Pod tole se podpišem

Storitev v redu, cene velike.

Tudi mene zanima. Sem na A1, osnovni paket, pa mi kar naprej crkuje internet. Redno plačujem račun, ki je še enkrat večji od naročenega osnovnega paketa. Kar naprej mi pišejo, da sem porabila zakupljeno količino podatkov in da mi vsak nadaljni prenos zaračunajo… Poleg tega vsaj 10 dni na mesec nimam dostopa do interneta, mož prav tako(tudi na A1), čeprav ima paket z mnogo večjo količino podatkov. Zdaj me kličejo s Telemaha in ponujajo neomejeno količino podatkov za nižjo ceno. Kakšne so vaše izkušnje s Telemahom? Se držijo tega, kar so obljubljali? Tudi pri njih prihaja na telefonu do izpada internata?

Pri Telemachu sem bila nekaj let. Pač nimaš s čim preverjati zato si zadovoljen. Ko je drugi izvajalec pripeljal optiko pa smo želeli zamenjati. Odnos, ki so ga pokazali, me je odvrnil, da grem še kdaj nazaj ali da ga komurkoli priporočim. Po enem letu kalvarije, tudi z odvetnikom, sem zadevo zaključila s precej grenkim priokusom. Od njih ni nobenega odgovora, en do drugega ti vežejo, na koncu zelo nesramni, ne rešiš nič. Potem pa dobiš izvršbo, ki so jo predali zunanji odvetniški družbi, ki spet za vsa vprašanja obrača nazaj na Telemach. Pa ni šlo za namerno neplačilo, ampak za zaračunavanje po že oddani odpovedi.

Sedaj dela internet bp, hitro, tv in ogled nazaj dela v nulo, programov malo morje. Cena? Z dokupljenim dodatnim proramskim paketom je skupaj s mobilno telefonijo ravno pol cenejši od Telemacha.

crna_vrtnica_neprij, 07.10.2021 ob 14:36

Pri Telemachu sem bila nekaj let. Pač nimaš s čim preverjati zato si zadovoljen. Ko je drugi izvajalec pripeljal optiko pa smo želeli zamenjati. Odnos, ki so ga pokazali, me je odvrnil, da grem še kdaj nazaj ali da ga komurkoli priporočim. Po enem letu kalvarije, tudi z odvetnikom, sem zadevo zaključila s precej grenkim priokusom. Od njih ni nobenega odgovora, en do drugega ti vežejo, na koncu zelo nesramni, ne rešiš nič. Potem pa dobiš izvršbo, ki so jo predali zunanji odvetniški družbi, ki spet za vsa vprašanja obrača nazaj na Telemach. Pa ni šlo za namerno neplačilo, ampak za zaračunavanje po že oddani odpovedi.

Sedaj dela internet bp, hitro, tv in ogled nazaj dela v nulo, programov malo morje. Cena? Z dokupljenim dodatnim proramskim paketom je skupaj s mobilno telefonijo ravno pol cenejši od Telemacha.

Pri kom pa imaš zdaj?

menjava, 16.01.2020 ob 11:13

Kako ste zadovoljni s Telemachom, koliko plačujete?

Zanič, zmeraj izpad v Celju

New Report

Close