telemach
Tako sem jezna, ker so mi ukinili Vivo2 in mi namesto tega dali neko Romantiko, da ne omenjam Reality TV, kjer lahko 24h na dan gledam neumne ljudi, ki ne upoštevajo cesto-prometnih pravil… Grr! In potem dobim na dom njihovo zloženko, kjer me obveščajo, kako zelo so se oni potrudili in kako zelo so oni pač oh in sploh, ker so mi uspeli “podariti” celodnevni limonade show. Ampak hej, naročnina se pa ni podražila zaradi tega, temveč zaradi drugih stroškov. A so to napisali zaradi previdnostnih ukrepov, ker so si lahko že mislili, da jih bodo ljudje zasuli s prošnjami v stilu “imejte svojo romantiko in mi ne računajte zanjo”.
Ker to so točno moje misli. Prav razočarana sem nad tem, kako so navdušeni nad sabo, ker so mi ponudili dva tretjerazredna programa.
Ne mi govorit, se mi skoraj v želodcu obrača, ko naletim na ta all day telenovele program… Kdo pa sploh to rabi?! Ko bi to vsaj pomenilo, da na kanalu a in na pop tv ne bo vec izgube časa s tem, bi še razumela, ampak ne, sedaj imamo samo še večjo porcijo. Pa še podnapise so dal, kako so oni pridni… Puke.
Ja ne vem, jaz vem da imam Vivo 2, sej to je tisti program, k se vrti muska, za katero glasujejo? Mogoce imamo tu malce drugace, ker imam internet na telemachu, televizijo-kabelsko pa na g-kablu:) tako da imam zdaj vse te programe…pa mislim da so dali se makedonijo:) ampak ne gledam dost tv-ja..se dobr:)
Točno. Sem pogledal programsko shemo in je situacija taka, da so vivo prestavili na neko drugo mesto. Problem je le v tem, da je za kvaliteten sprejem programov na določenih kanalih potrebno prenovljeno omrežje, česar pa veliko gospodinjstev po ljubljani še nima. Ampak ker gledam TV približno nekaj ur na teden, se s tem ne bom obremenjeval.
LP Niko