telesni vonj
Imam en veeeelik problem: moti me partnerjev vonj in to vedno, razen takoj (prvih 10 minut) po tuširanju. Skupaj sva dva meseca in zdaj sem se začela izmikati tudi sexu. Sploh si ne znam predstavljati, da bi mu ga vzela v usta. Počutim se prav grozno. To se mi je naredilo prvič v življenju in sploh ne vem, kaj naj naredim.
Zanima me ali ima kdo podobno izkušnjo in kaj ste naredili?
Pika,
:(, škoda….če tega ni, ničesar ni…jaz mojega skos voham, ker mi TOOK DIŠI….
….imam pa najboljšega prijatelja s katerim se odlično razumem in bi bila idealen par, če bi mi le ustrezal njegov vonj, ker pa mi ne, si pa ravno tako kot ti ne predstavljam ˝mečkanja˝z njim….zatorej sva samo parijatelja!
good luck
Zaja
premal si napisala, zakaj ima tak vonj, je pacek, se ne umiva..ali ima kljub redni higieni tak vonj..če je to to, potem ga bos kmalu zapustila, ker nekaj na silo, ko ti gre na bruhanje, ko se ti zelodec obraca, to zal ne gre…škoda, da si to dojela sele po dveh mesecih..preveri, mogoče je le pacek in se sploh nic ne umiva, le sprica z deodoranti, tudi taki čistuni so,)), spredaj uj, zadaj fuj..bljakkkk
Veš kaj to pomeni? Da ni pravi zate.
Do sedaj so mi smrdeli vsi tipi, razen ta s katerim sem zdaj. Njegovo telo mi tako diši, da bi ga kar pojedla. Pa brez vsakih parfumčkov. Naravni vonj njegove kože je tako čudovit, da se mi kar meša.
Tudi druge kolegice so potrdile, da če jim nip ni dišal, gotovo ni bil pravi zanje.
Po vonju lahko ugotoviš, če je človek, s katerim si, res zate ali ne.