Najdi forum

Živjo!

Imam problem s terminalsko povezavo z enim od naših internet ponudnikov. Ko se povežem (poskusila sem s Telnetom, NetTerm) mi po vpisu passworda javi napako: No licence is active for this software product in potem prekine povezavo. Host name, username in password so pravi. Zakaj se to zgodi in ali lahko kako to napako preprečim? Vem da je zadeva eno leto nazaj še v redu delovala.

Hvala.

Ja, le kaj bi naredila??

Mogoče pa pokliči tega ponudnika storitev, običajno imajo neko pomoč
(helpdesk).
Pa jim povej za težavo in verjamem, da boš dobila pameten odgovor.

btw. kam se pa to povezuješ?

lp

Povezujem se na na K2Net. Jih bom danes poklicala, sem hotela samo preverit, če ni kaj čisto enostavnega, da ne izpadem budala.

Hvala.

mislim da error message pomeni da nimas licence za Telnet client katerega uporablljas.

Kako pa to licenco dobiš?

Imam telnet, ki je del Windows 98, ki sem jih dobila ob nakupu računalnika, poskusila sem pa tudi z nekaj shareware programi, ki se dobijo na internetu, pa mi v vseh javlja isto napako. In na službenem računalniku, v SLO windows 98 je tudii enako.

Irena, Irena!

Potem pa tako povej.

Ali nisi dobila obvestila, da na K2.net moraš sedaj uporabljati strežnik za
Telnet dostop:

eigera.k2.net

poizkusi in bo delalo..

lp

Klemenxx si pogledal tvoj mail??

Lp

Živjo.

Na e-mailu nimam nič, empty, prazno, ničesar.

Ali e-mail, ali denarnica – stanje je isto – empty.

Piši ponovno!

lp

Zdaj pa dela. Obvestila pa nisem dobila, pa tudi na njihovi FAQ internetni strani je še vedno naveden host eiger.k2.net. Ampak važno da zdaj dela. Hvala, hvala, hvala.

Oh…

Malenkost, malenkost, malenkost, pa še kdaj…

ps. pa si jih kaj poklicala po tf. ???

ajd grem na kosilo

Nisem nič klicala, si bil ti hitrejši 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close