Tema, črno črna tema…
…… je bila doslej pri meni. Nisem mogla na
net, vse je bilo nekam sfuzlano in javljanje:
strežnik ni na razpolago, ponovite ………….
Kje ste, ljudje? Petek? Vsi že odšli domov?
Lepo, lepo se imejte, jaz bom tukaj še do 17. ure
popoldan. Blagor mi, kajne?
Jooojjjjj…tako hladno…mrzlo je tule…da moram malo posvetiti…razsvetliti…pomislite na kaj lepega…na kaj kar vam hitreje požene kri po žilah…privoscite si nekaj samo zase…košček sladke torte ali čokolade…mogoče ugriz v sočno jabolko…ali požirek dobre sladke kave…ali pa karkoli drugega…samo stran s to turobnostjo…naj sveti soncek tako ali drugace okoli vas!!!
Zajcek…tebi pa se posebno eno cmoko na lička…pa še muco pozdravi!
Ja midva se bova se brala…definitivno…za tiste, ki pa so gmajnico že zapustili pa tudi jaz želim…da vam je vikend pisan na kožo, uživajte…sonček pa je že napovedan in bo sijal skozi ves vikend…vsaj tako napovedujejo!
Jani si mislil do zaprtja tele kletke verjetno, ne…da ti manjka se dve uri….in ne do odprtja…saj odprta je nenehno?!
Nekoč sem sosedu rekla;” Živjo sosed!” in mi je zabrusil nazaj:” Živ jo ti…jaz je ne bom več.”..in čez nekaj časa se obrne nazaj in se zasmeji rekoč:” No ženo sem imel v mislih.”
Ja živijo tudi tebi…
:))))) no sej te kletke nisem mislil dobesedno foruma, ker.. ma forum ne more bit kletka sem mislil na tole mojo tlako, ki je čist kul, samo full dolgočasna in ko je človek tuki 3 dni po cel dan… se enostavno naveliča
.. zato pa prov pride kakšen… sonček :))))
no ja… tud v našem delu znajo reči na ta pozdrav prov tak odgovor :))))
sonček… živjo :)))))))))))9
Hvala za cmoko…grem…te zapuščam..sicer nerada…ampak čas in delo me kličeta…kasneje..pa ti še kaj napišem-odpišem, takrat ko ima noč svojo moč;))! Pa-pa…in nekaj pa sva le rekla…izvedela, več pa še drugič.