Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Tema namenjena trollom in ostalim manjvrednežem

Tema namenjena trollom in ostalim manjvrednežem

Dokler sem zdrav, lahko gvihtam in sm 8 % bf year round mi čist dol visi za te vaše provokacije. Ta trud raj kam drugam vložte, pa mogoče še bo kej iz vs 🙂

Kakšno korist imaš od tega? Resno! Se kdaj vprašaš? Ker ljudje se včasih v kaj zaletimo, živimo v svojem filmu in čisto po nepotrebnem zapretiravamo.

Nič bolj ne boš zdrav kot z 10% bf, ali 15%, če smo že pri tem. Ženske te tako ne zanimajo, oz ti njih dovolj ne zanimaš. Upaš, da boš s telesom kako zaslužil? Ali je ves smisel tega, da se boš sam sebi zdel frajer? Mislim, resno, se kdaj vprašaš kaj želiš doseči s shredanjem?

Kaj mate pa vi od tega da se vam cel life samo okol bab vrti ?

Koliko boforov pa ti piha v glavi?

Enim perejo, likajo, pospravljajo, kuhajo, a ne? Morda jih čustveno in fiziološko zadovoljujejo. Kje pa je smisel tega kar se ti greš?

Pralni stroj sam upere cunje, kuham si sam, likalnika pa sploh ne uporabljam. Your point?

Pa znaš barantat s pralnim strojem?

Če ne znaš niti pralni stroj uporabljat, potem ti pa res ni pomoči. Tak ne rabi babo, tak rabi mamico, da skrbi zanj.

In še enkrat. Jaz ne rabim babe, da mi kuha, jaz si znam sam skuhat kosilo. Ne bo meni noben določal kaj bom jedel danes in kaj jutri. Se ziher bolj spoznam na zdravo prehrano, kot kšna zamaščena ženska s podbradkom, ko si vsako jutro nutello namaže na kruh, za kosilo si pa štruklje baše v usta. Tako šit hrano naj kar sebi pripravljajo.

To govoriš ti sedaj, ko te mamica ureja in pedina v nulo!
Kaj pa ko ti več majice ne boš imel?

Tebe je mami pripeljala do te stopnje, da ti žensko moraš imeti in brez nje ti propadeš. Umreš.

Omg, frutolino ti resno potrebuješ pomoč.

In to žensko. Pravo žensko.

To se nekdo norca dela. Mogoče gre za 7 letnega fantiča…zagotovo.

dober troll sem velik fan +1

Če ti ni mar za seks, intimo ali potomce, potem ti razumljivo ni mar za ženske. Nekaterim pač je do slednjega. Ni vse v kuhanju, pranju, ipd. Še vedno pa nisi napisal smisla nižanja % bf iz 9 na 8. Zato te še enkrat vprašam, kaj imaš od tega? Čemu? Ali se le ne želiš soočiti z morebiti neprijetnim vprašanjem?

Avtor ima sodobna načela. Kot kaže živi za svoje osebne cilje, hobije, ki s partnerstvom nimajo nič skupnega.

Saj ni izjema. Kar tretjina samskih 25 letnikov in četrtina samskih 35 letnikov so device. In ne samo to. Skoraj polovica poročenih živi brez vsake spolnosti. Kakšni zakoni so to? Podatki so sicer za Japonsko. Pa vseeno. Dodajmo zakone kjer, kot avtorica teme, sem pa tja vseeno seksajo čeprav se več sploh ne marajo. In tiste, ki se raje ločijo kot da bi vstrajali v taksnih zakonih.

Še malo pa bomo lahko prebrali, da je kvečjemu vsak deseti zakon dolgoročno uspešen. Torej, kdo je tu bolj nor? Avtor, ki mu ni mar za ženske?

Če ti ni mar za seks, intimo ali potomce, potem ti razumljivo ni mar za ženske. Nekaterim pač je do slednjega. Ni vse v kuhanju, pranju, ipd. Še vedno pa nisi napisal smisla nižanja % bf iz 9 na 8. Zato te še enkrat vprašam, kaj imaš od tega? Čemu? Ali se le ne želiš soočiti z morebiti neprijetnim vprašanjem?[/quote]
Video k bo odgovoru na tvoje butasto vprašanje: https://www.youtube.com/watch?v=mMsUO6A0K8c

Mark Sisson pri 63ih:

[img]http://www4.slikomat.com/13/0122/b8h-mark-s.jpg[/img]

In ker ni vse povezano samo z izgledom in vajam s telesno težo, tekom ipd

Intervju: https://www.youtube.com/watch?v=Um-a61rClSs

Članek: http://www.marksdailyapple.com/the-primal-carbohydrate-continuum/#axzz3xp1hyE3E

Če ti ni mar za seks, intimo ali potomce, potem ti razumljivo ni mar za ženske. Nekaterim pač je do slednjega. Ni vse v kuhanju, pranju, ipd. Še vedno pa nisi napisal smisla nižanja % bf iz 9 na 8. Zato te še enkrat vprašam, kaj imaš od tega? Čemu? Ali se le ne želiš soočiti z morebiti neprijetnim vprašanjem?[/quote]
Video k bo odgovoru na tvoje butasto vprašanje: https://www.youtube.com/watch?v=mMsUO6A0K8c%5B/quote%5D
Kaj je v tem videu novega? Recimo, da boš malenkost bolje zgledal. Komu na čast? Ženske te tako ne zanimajo. Recimo, da boš malenkost boljši športnik. Zelo pomembno za športnike. Pa zate? Si tekmovalec?

Saj ne da eno ali drugo ni dobro ali pomembno. Ampak, kaj pa cena, ki jo za to plačaš? O temu razmisli. Kako vse si temu cilju podredil svoje življenje. Greš kdaj na daljše počitnice? Kako tam s hrano? Pa naj bo dovolj. Ključno vprašanje je, kje potegniti črto in reči, dovolj je, zadovoljen sem.

Ja ker sam hočem dobro zgledat, piz.da si prizadet. Kaj me briga za babe, nej se jebejo vse.

A pr vm se skos vse okol bab vrti, vse nrdite zato, da boste očaral babe? Kir sad life mate eni…

In to žensko. Pravo žensko.[/quote]
vsaj malo, pa če navideznega sočutja pokažita☺
pa kako moreta biti taki … prav ogabni … da bi eno žensko pahnili v to katastrofo ☺

kvihtaš???
a lahko prilepiš kakšno slikco, clip kako to delaš … meni pritiskanje tipk na tipkovnici na gor ne gre ☺

Kako pa sedaj zgledaš?

Kako pa sedaj zgledaš?[/quote]

Izgled je v skladu z njegovim pisanjem tu gor.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close