Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Tema: Perla

Tema: Perla

Pozdravljen!

Tokrat brez provukacij, ne boj se! Zanima me samo, ali si odkril, kdo je bila oseba, ki je odprla temo Perla? Ali vsaj IP? Bi bilo lepo videt da bi to javno objavil ker si eni too mač privoščijo! Če je to bla Perla se ne bi nič čudil če pa ni bla pa naj bo zadoščeno in naj se obsodi prava oseba! Hvala!

P.S.: pa prosim ne reči, da boš obsojal samo ti, ker bom to vzel kot izgovor. Pa brez zamere

LP, miki

Očitno je moja prošnja naletela na gluha ušesa. Pričakuj me v svojem officu tretji petek v aprilu ko bom spet prišel v LJ.

S pozdravi!

LP, miki

Ali ni tema že izbrisana?

Seveda je izbrisana. Izbrisane so pa samo tiste strani v katerih so glavni akterji Primoževi zavezniki. Zakaj? Da se nikoli ne odkrije njihova identiteta. Zvito, ni kaj!

LP, miki

Miki ti se samo oglasi.

Nikar pa ne komentiraj o zaveznikih in nezaveznikih, tudi ti si eden izmed tistih, ki rad dviguje prah. In kot sem že velikokrat napisal, ne maram prepirljivcev in če misliš zopet nekaj podtikat si se zmotil.

Ti pa kar pridi v Lj pa boš izvedel vse kar boš želel, samo da ne boš več kot si želiš.

primož

Spoštovani!

Nič ne mislim podtikat, to je samo moje osebno mnenje do katerega imam pravico in ga nikomur ne vsiljujem. Da, vsekakor se bom oglasil! Se slišima v ponedeljek po telefonu da bo bolj uradno.

LP, miki

Miki,

zadeva je zelo preprosta, znaš lepo napisat, ampak znaš tudi provocirat, tega pa jaz pač ne maram, a so potrebne besede, kot so, ščititi zaveznike in pododbno?????

Nizke udarce se greš, o tem kdo je tukaj šef smo pa že predebatirali, po dolgem in počes. Nobenega žaljenja in pluvanja, to je eno izmed strogih pravil. Pa čim manj neumnosti.
vem,da si prijatelj od Angel, zato tudi vem, da si na nek način užaljen, ker sem ji rekel naj ne piše več in naj gre na druge forume. Ampak s tem ne boš ničesar spremenil, ni se držala dogovora. Lahko vzameš tako ali drugače, obveljala bo vedno moja in tako kot sem si sistem zamislil. Nihče nikogar ne sili.

primož

New Report

Close