Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tema za humor, sale in vice…

Tema za humor, sale in vice…

Diplomirani študent ne najde službe,pa se odloči,da bo zaslužil nekaj evrov.Na vrata stanovanja prilepi obvestilo:

NA POSTELJI 100€

NA KAVČU 50€

NA TLEH 25€

Babica prebere oglas,gre domov,vzame 100€ in se vrne pred mladeničevo stanovanje.Mladenič zmedeno vzame 100€,poljubi babico in jo vpraša/

Torej hočeš v posteljo?

Sine,ne bodi naiven…hočem 4xna tleh.

Pita mali Mate čaču:

Odgovor na objavo uporabnika
profi931, 18.11.2022 ob 01:55

Pita mali Mate čaču:

Tata,a kako san ja nasta?

Tata:Bia me te pun kurac,pa san te posla u pizdu materinu!!!

….do konca napišem prihodnjič.

🤣

anonimno574, 18.11.2022 ob 01:38

Diplomirani študent ne najde službe,pa se odloči,da bo zaslužil nekaj evrov.Na vrata stanovanja prilepi obvestilo:

NA POSTELJI 100€

NA KAVČU 50€

NA TLEH 25€

Babica prebere oglas,gre domov,vzame 100€ in se vrne pred mladeničevo stanovanje.Mladenič zmedeno vzame 100€,poljubi babico in jo vpraša/

Torej hočeš v posteljo?

Sine,ne bodi naiven…hočem 4xna tleh.

hahahaaa….dober je

Če bi bili moški kaj vredni,jih v sex shopih ne bi prodajali kot rezervne dele….

img-1-1668797724443

img-1-1668799691049

.https://youtu.be/-JyA8uCqvBA

V šoli se Janezek uči sklanjatve.Učiteljica ga vpraša:”Kako se sklanja dedek?”Ja….brez kosmodiska težko.

Mama uči Janezka:”Če se ti mudi lulat moraš reči,da boš pel in bom takoj vedla kaj želiš.”Nekaj dni zatem je šel k stricu na počitnice.Ponoči se zbudi in reče:”Stric, jaz bi pel.”Stric odgovori:”Sedaj ponoči pa ja menda ne boš pel.”Janezek vztraja:”Stric ampak jaz moram peti.”Stric se vda:”No,če že moraš,pa daj meni na uho.”

Pita mali Mate čaču:#Tata,kako san ja nasta?#

Tata:#Bija mi te pun kurac pa san te posla u pizdu materinu#

#Dragi,hočeš  li,da mi kupiš nov telefon za rodžendan?#

A onaj drugi što ga imaš?

#On če mi kupiti laptop.”

Dedek reče vnuku:”Mi daš časopis?”Vnuk mu odgovori:”Ne dedi,zdaj smo v 21.stoletju,vzemi raje tablico!”Dedek vzame tablico in z njo udari po muhi.

Novi poslanec vpraša vratarja,kje je stranišče.

Ta pa reče:”Kakšno stranišče…tukaj serjemo drug po drugem!?!

🤣🤣🤣itak posranci🤦

ajej, 19.11.2022 ob 03:04

Mama uči Janezka:”Če se ti mudi lulat moraš reči,da boš pel in bom takoj vedla kaj želiš.”Nekaj dni zatem je šel k stricu na počitnice.Ponoči se zbudi in reče:”Stric, jaz bi pel.”Stric odgovori:”Sedaj ponoči pa ja menda ne boš pel.”Janezek vztraja:”Stric ampak jaz moram peti.”Stric se vda:”No,če že moraš,pa daj meni na uho.”

Dober…..

monmonči, tale tvoja tema se je pa dobro prijela. Lepo to. 👍

Zakaj imajo letala propeler? Da se piloti ne potijo. Res, sem enkrat videl, ko se je propeler nehal vrteti, kako sta se pilota začela potiti 🤣

Sudija upita obsudženog uhvačenog u kradži:

“Jeste  ki oženjeni?”

Nisam i Nikada neču bit.

Sudija:”Tako pametan čovjek,a krade!”

Zašto črnogorac sedi na panju i plače?

Žulja ga jaje,a mrzi,da ustane.

Prosim za namig in nasvet!

Mama in ata se ločujeta in ne vem pri komu naj ostanem?

Imam 60+🤔😅

Janezek vpraša mamo:”A  veš,kje najpogosteje predvajajo popevko Last Cristmas?”Mama mu odgovori:-ne vem.

Janezek:”V domu ostarelih”

Blodinka se potoži svoji svetlolasi prijateljici.

“Padla sem na vozniškem izpitu.Sem pripeljala do križišča pa je tam pisalo 30 pa sem  tridesetkrat peljala okoli.”

Prijateljica:”Sigurno si se zaštela….”

Dva gorenjca zasuje plaz.Pa pride bernardinec s sodčkom okrog vratu.

Pa pravi prvi:”Glej,človekov najboljši prijatelj!”

Drugi pa:”Ja,in kako lep pes ga je prinesel!”

New Report

Close